10 καλοί λόγοι για να ξεκινήσεις γυμναστήριο με την κολλητή σου

Mπορεί μόνη σου να μην νιώθεις έτοιμη να ξεκινήσεις ακόμα γυμναστήριο, όμως σίγουρα αν έχεις παρέα την κολλητή σου θα έχεις και το motivation που χρειάζεσαι.

Oι 10 λόγοι ώστε να πας παρέα με την κολλητή σου γυμναστήριο:

Θα εμψυχώνετε η μια την άλλη

Σκέφτεσαι ωραιότερο τρόπο να κάνεις την γυμναστική κομμάτι της καθημερινότητας σου; Με την φίλη σου στο πλευρό σου θα δεις ότι θα υποστηρίζετε η μια την άλλη με αποτέλεσμα να ξεπερνάτε τον εαυτό σας κάθε φορά και να μοιράζεστε το όμορφο συναίσθημα που συνοδεύει κάθε επιτυχημένο workout.

Body confidence στο maximum

Η φίλη σου θα σε βοηθήσει να νιώθει ότι έχεις μια σύμμαχο στο πλάι σου. Δεν θα ξανασκεφτείς πώς δείχνεις την ώρα που γυμνάζεσαι αφού το μόνο που θα σε νοιάζει είναι η παρέα. Επιπλέον, η φίλη σου θα είναι η πρώτη που θα παρατηρήσει τις αλλαγές στο σώμα και την διάθεσή σου και αυτό σίγουρα θα σε παρακινήσει να συνεχίσεις.

Θα νιώθετε ανεβασμένες μαζί

Οι ενδορφίνες που εκκρίνει ο οργανισμός μετά από ένα δυναμικό workout θα γίνουν η αφορμή να νιώσετε ωραία τόσο ξεχωριστά, όσο και σαν δίδυμο. Το πιθανότερο είναι ότι μετά θα είστε σε mood να συζητήσετε ό,τι σας απασχολεί και να δείτε τα πράγματα με πιο θετική ματιά.

Θα δείτε το #fitnessgoals με άλλο μάτι

Αν θαυμάζεις την φίλη σου και τα κατορθώματά της στο επίπεδο του fitness φρόντισε να της το πεις αλλά και να ενώσεις τις δυνάμεις σου μαζί της. Αν για παράδειγμα εκείνη έτρεξε σε μαραθώνιο προσπάθησε να ακολουθήσεις το πρόγραμμά της ζητώντας της συμβουλές και μυστικά.

Θα έρθετε πιο κοντά

Κατά την διάρκεια των δύσκολων προγραμμάτων που παρακολουθείτε θα διαπιστώσετε ότι αισθάνεστε σαν ομάδα και η επιτυχία της μιας έχει θετικό αντίκτυπο και στην άλλη. Έτσι θα νιώθετε ότι καταφέρνετε κάτι από κοινού με αποτέλεσμα να ενδυναμώνετε την φιλία σας χωρίς καν να το καταγράφετε.

Θα έχετε έναν λόγο να βρίσκεστε συχνά

Αν το πρόγραμμά σας δεν σας επιτρέπει να κάνετε παρέα όσο συχνά θα θέλατε μια κοινή δραστηριότητα σε εβδομαδιαία βάση είναι η λύση που ψάχνατε. Έτσι θα χτίσετε μαζί μια ιεροτελεστία που θα τηρείτε πάντα και θα σας γεμίζει θετική ενέργεια.

Διάβασε ακόμα 4 λόγους στο elle.gr

 

Photo by bruce mars from Unsplash

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα