Τέλεια φρύδια σε 3 απλά βήματα

Αν η τελευταία φορά που πείραξες τα φρύδια σου ήταν στο γυμνάσιο κι αν το αποτέλεσμα ήταν τρομακτικό, ίσως να φοβάσαι μέχρι σήμερα να πιάσεις τσιμπιδάκι στα χέρια σου. Ωστόσο, αυτό το DIY  beauty project είναι πιο εύκολο από όσο νομίζεις.

Το Sania’s Brow Bar είναι από τα πιο δημοφιλή στούντιο φρυδιών στη Νέα Υόρκη. Η Sania Vucetaj έχει επιμεληθεί τα εμβληματικά φρύδια διάσημων γυναικών, όπως η Sarah Jessica Parker και η Rihanna. Δεν υπάρχει πιο κατάλληλος άνθρωπος λοιπόν, για να μας πει πώς θα αποκτήσουμε τα φρύδια των ονείρων μας μόνες μας στο σπίτι. Μάλιστα, μας υπόσχεται ότι αυτό θα γίνει με τρία απλά βήματα.

Βήμα 1: Αξιολόγησε το σχήμα σου

Μείνε στο φυσικό σχήμα των φρυδιών σου. Χρησιμοποιώντας το τσιμπιδάκι σου ως οδηγό, κράτησε το στα φρύδια σου για να μετρήσεις από πού να ξεκινήσεις.

Ευθυγράμμισε το πάνω μέρος της μύτης σου με το τσιμπιδάκι και θα σου δείξει από πρέπει να κάνεις την αρχή. Για τις γωνίες των φρυδιών σου, η Vucetag συνιστά να κρατάς το τσιμπιδάκι και να το στρέφεις προς την ίδια κατεύθυνση μέχρι την γωνία.

Ο ευκολότερος τρόπος για να βρεις που θέλεις τη γωνία σου; Πάρε το δάχτυλο σου και τράβηξε ελαφρά προς τα πάνω το φρύδι σου. Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις πόσο μεγάλο ή μικρό τόξο θέλεις.

Βήμα 2: Δώσε σχήμα και άρχισε να τα βγάζεις

Το να δώσεις σχήμα στα φρύδια σου έχει μερικές απλές οδηγίες: κράτησε το φυσικό σχήμα των φρυδιών σου, ενίσχυσε αυτό που έχεις ήδη και ποτέ μην το παρακάνεις. Ο κανόνας είναι κάθε τέσσερις έως έξι εβδομάδες να τα διορθώνεις. Όχι περισσότερο από αυτό.

Το καλύτερο σχήμα για εσένα είναι αυτό που ήδη έχεις, απλώς μια πιο καθαρή, τακτοποιημένη εκδοχή του. Βεβαιώσου ότι σου αρέσει το σχήμα και στη συνέχεια άρχισε να βγάζεις τις τρίχες που βρίσκονται έξω από αυτό. Θυμήσου less is more. Το πιο σημαντικό! Μείνε μακριά από τον μεγεθυντικό καθρέφτη! Βλέπεις πάρα πολλά.

Παίζει παιχνίδια μαζί σου. Θυσιάζεις το σχήμα για χάρη μερικών τριχών που οι άνθρωποι κανονικά δεν θα έβλεπαν.

Διάβασε το τρίτο βήμα στο elle.gr

 

Photo by Amanda Dalbjörn from Unsplash

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα