Μήπως ήρθε η ώρα να αποκτήσεις ένα beauty blender;

Τα beauty blender έχουν περισσότερες χρήσεις από την απλή εφαρμογή του foundation μας.

Και επειδή πολλές από εμάς ενδεχομένως δεν τις γνωρίζουμε, εμείς βρήκαμε τους τέσσερις λόγους για τους οποίους αξίζει να προσθέσουμε αυτό το beauty item στο νεσεσέρ μας.

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά

Αρχικά, ένα από τα βασικά οφέλη της χρήσης ενός σφουγγαριού μακιγιάζ- beauty blender είναι ότι συμβάλει στην υγεία της επιδερμίδας μας. Γιατί; Σίγουρα είναι λιγότερο βρώμικο από το να χρησιμοποιούμε τα δάχτυλά μας. Επιπλέον το συγκεκριμένο item μας επιτρέπει να εργαζόμαστε σε μια ευρύτερη περιοχή, καθιστώντας πιο γρήγορη την εφαρμογή του foundation μας. Το beauty blender είναι ιδανικό για τη δημιουργία ομοιόμορφης κάλυψης και είναι ένας πολύ καλός τρόπος να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα χωρίς να υπερφορτώσουμε το δέρμα με πολύ προϊόν. Τέλος αν θέλουμε να αποφύγουμε τις ραβδώσεις και να κάνουμε τους πόρους μας λιγότερο ορατούς, μπορούμε εύκολα πιέζοντας  με το σφουγγαράκι το foundation  απευθείας στο δέρμα.

Μπορούμε να είμαστε δημιουργικές

Τα σφουγγάρια, όπως προαναφέραμε, δεν είναι ιδανικά μόνο για την εφαρμογή του foundation μας. Μπορούμε να βρέξουμε το beauty blender μας με κρύο νερό και στη συνέχεια να πιέσουμε την περιοχή γύρω από τα μάτια μας. Αυτή η τεχνική θα βοηθήσει στο να περιορίσουμε τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Επιπλέον ένα beauty blender είναι εξαιρετικό εργαλείο για την εφαρμογή τόσο των ορών, όσο και των ενυδατικών μας προϊόντων- με την προϋπόθεση πάντα να είναι πάντα καθαρό.

Ωστόσο, ακόμα και για να απλώσουμε το primer μας είναι ιδανικό. Όταν χρησιμοποιούμε ένα ελαφρύ ή μεσαίο θεμέλιο σε κάλυψη foundation, εφαρμόζουμε το primer με το ίδιο σφουγγάρι για να «κλειδώσουμε» τα πάντα στη θέση τους.

Διάβασε τη συνέχεια στο elle.gr

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα