Αυτή είναι η τεχνική στο μακιγιάζ που εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους

Η αλήθεια είναι πως οι έντονοι μαύροι κύκλοι ταλαιπωρούν πολλές από εμάς και αυτός είναι ο λόγος που μας κάνει να αναζητούμε συνεχώς αποτελεσματικά hacks στο μακιγιάζ για να τους καμουφλάρουμε. Αν διαβάζοντας αυτές τις γραμμές, ταυτίζεσαι με όσα λέμε, τότε πρέπει να σου πούμε πως ανακαλύψαμε έναν super αποτελεσματικό τρόπο στο makeup, που θα σου εξασφαλίσει τέλεια κάλυψη.

Το 2000 το λευκό concealer ήταν ένα από τα μεγαλύτερα hair trend, το οποίο, όπως φαίνεται, επέστρεψε δυναμικά. Μάλιστα, μέσα από τα social media τις τελευταίες μέρες έχουμε δει πολλά βίντεο για την εφαρμογή του συγκεκριμένου προϊόντος.

Η εφαρμογή του λευκού Concealer

Το κόλπο; Εφαρμόζουμε το λευκό concealer στην εσωτερική γωνία του ματιού και τραβάμε μια γραμμή κατά μήκος της εξωτερικής γωνίας μέχρι τη γραμμή των μαλλιών. Στη συνέχεια μπλεντάρουμε για ομοιόμορφο αποτέλεσμα και προσθέτουμε από πάνω λίγη πούδρα

Τέλος, ψεκάζουμε ένα spray που θα κρατήσει το μακιγιάζ στη θέση του. Και, ναι, μπορεί, το αποτέλεσμα να μην φαίνεται πολύ φυσικό, αλλά αυτός ο τρόπος φωτίζει αμέσως το βλέμμα και εξαφανίζει του μαύρους κύκλους.

Δες στο elle.gr το λεπτομερές tutorial για την εφαρμογή του

 

Photo by Roozbeh Badizadegan from Unsplash

 

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα