Τα πιο cool greek souvenirs και όχι μόνον από την so lucky by metallinou

H so lucky by metallinou, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση τουριστικών ειδών η οποία αναβαθμίστηκε το 2014 από τη νέα γενιά.

Τρείς δημιουργικοί άνθρωποι ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν ένα brand που μέσα από τις κατασκευές τους έχουν να πουν ιστορίες. Το brand που ζει και δημιουργεί στον Πειραιά εμπνέεται από τη θάλασσα, τα νησιά, το καλοκαίρι, τους τουρίστες, το άσπρο και το μπλε.

Με τεράστια εμπειρία στο design lucky charms, στα Greek Souvenirs και στα visual artifacts εκτός από το να συνθέτουν μοναδικές εικαστικές κατασκευές με, πρωτότυπη σύνθεση, ευφάνταστο design και ποιοτικά υλικά κατασκευής, δημιουργώντας έτσι ένα blender εκρηκτικό. Σκοπός του brand είναι αυτές οι μοναδικές κατασκευές να ταξιδέψουν τις ελληνικές ιστορίες σε όλο τον κόσμο μέσω του τουρισμού, αποτυπώνοντας το συναίσθημα, τις εικόνες και τις λέξεις της Ελλάδας.

Τι ποιο cool από ένα Greek souvenir so lucky , που θα ερεθίσει τις αισθήσεις σου, θυμίζοντας σου συνεχώς αναμνήσεις από μια χώρα ή ένα νησί που αγάπησες.

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα