Ο απόλυτος προορισμός αγορών, όλα σε ένα μέρος στο The Mall Athens

Η παρουσία των εφήβων στα εμπορικά κέντρα είναι σωτήρια, σύμφωνα με έρευνες και δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω σε κανένα σημείο τους, αφού τα κορίτσια μου επιλέγουν σχεδόν πάντα το The Mall Athens για τις αγορές τους. Ενώ νομίζαμε ότι η Generation Z κάνει τις αγορές της περισσότερο διαδικτυακά, η αλήθεια είναι ότι το 81% προτιμούν να πηγαίνουν στα καταστήματα.

Στα καταστήματα στο The Mall Athens στο Μαρούσι, βρεθήκαμε και εμείς πριν από λίγες μέρες για να κάνουμε όλες τις καλοκαιρινές μας αγορές.

Η αρχική λίστα είχε τζιν σορτς, μαγιό, σαγιονάρες και ρακέτες για την παραλία. Και λέω αρχική γιατί στην πορεία προστέθηκαν και άλλα διάφορα προϊόντα που δεν είχαν σκεφτεί αρχικά αλλά θυμήθηκαν στο διάβα τους….

Πριν ξεκινήσει η βόλτα στα μαγαζιά τα κορίτσια απόλαυσαν ένα πλούσιο γεύμα γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι όταν ψωνίζεις με άδειο στομάχι οι αγοραστικές επιλογές είναι πολύ διαφορετικές από εκείνες που θα κάναμε σε κάποια άλλη στιγμή της ημέρας.

Στον τρίτο όροφο την ματιά τους έκλεψε το εντυπωσιακό LEGO® Play Factory όπου βρίσκεται ο συναρπαστικός κόσμος της LEGO®. Ήθελαν να συμμετέχουν και εκείνες στο παιχνίδι, και έτσι οι 2 από τις 27 προκαθορισμένες, αριθμημένες θέσεις για δημιουργικό παιχνίδι με τουβλάκια LEGO® έγιναν δικές τους.

Ο χώρος λειτουργεί με αυξημένα πρωτόκολλα και μέτρα υγιεινής σε όλους τους επιτηρητές και επισκέπτες, υπάρχει συνεχής απολύμανση όλων των επιφανειών και τηρούνται οι αποστάσεις του ενάμιση μέτρου. Υπάρχει (υποχρεωτικά) παντού αλκοολούχο αντισηπτικό χεριών πριν και μετά το παιχνίδι και για όσους επιθυμούν μάσκες και γάντια για περισσότερη ασφάλεια.

Όσον αφορά τα παιχνίδια, μάθαμε ότι γίνεται απολύμανση σε όλα τα LEGO® παιχνίδια που χρησιμοποιούνται, αμέσως μετά τη χρήση. Τα LEGO® μετά την απολύμανση, παραμένουν σε ανοιχτό, αεριζόμενο χώρο για 72 ώρες μέχρι την επόμενη χρήση. Κάθε παιδί λαμβάνει ένα νέο, ασφαλές σετ LEGO® τουβλάκια σε σφραγισμένο σακουλάκι.

Μετά το αναπάντεχο διάλλειμα παιχνιδιού με τα LEGO® κατεβήκαμε στον δεύτερο όροφο όπου τα κορίτσια επισκέφθηκαν τα καταστήματα. Οι έφηβες ξέρουν ακριβώς τι θέλουν, είτε αρέσουν σε εμάς τους γονείς είτε όχι. Έχοντας υπόψη μας όλες τις φυσικές και κοινωνικές αλλαγές σε αυτό το δύσκολο στάδιο της ζωής τους, είναι καλύτερο να τις αφήνουμε να εκφράσουν το προσωπικό τους στυλ με τον τρόπο που αισθάνονται εκείνες πιο σωστό.

Μόλις τελείωσαν οι αγορές ακριβώς δίπλα στα καταστήματα (στο Γραφείο Πληροφοριών στο Επίπεδο 2) κάναμε και την χρήση του δωρεάν parking που λειτουργεί από την Δευτέρα έως Παρασκευή. Με αγορές άνω των 20€ από τα εμπορικά καταστήματα ή άνω των 5€ από τα καταστήματα εστίασης του εμπορικού κέντρου, οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου μπορούν να έχουν το Parking τους δωρεάν. 

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση των αποδείξεων αγοράς

  • στο Γραφείο Στάθμευσης στο Επίπεδο 0
  • στο Γραφείο Πληροφοριών στο Επίπεδο 2
  • ή στο ειδικάδιαμορφωμένο Stage στο Επίπεδο 0 που λειτουργεί 17:00 – 22:00.
4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα