#ΜένουμεΣπίτι : The Bracelet

Πιστή στη πεποίθηση πως ο καλός σκοπός υπηρετείται και μέσα απ ́τη μόδα, η MALIYA εμπνέεται και στηρίζει την καμπάνια του «Μένουμε Σπίτι» δημιουργώντας ένα βραχιόλι, με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση μονάδων υγείας.

 Το βραχιόλι MALIYA είναι unisex, για μικρούς και μεγάλους, ενώ διατίθεται τόσο σε all time classic χρωματισμούς για να ταιριάζει με ολα τα homewear look μας, όσο και σε πιο happy pop colors, γιατί μπορεί να μένουμε σπίτι αλλά πάνω απ ́ όλα παραμένουμε αισιόδοξοι! Είναι αδιάβροχο, για να μην έχεις κανένα άγχος, ενώπλένεις τα χέρια σου κρατώντας τον ιό μακριά!

Πωλείται έναντι συμβολικής τιμής και μπορείς να το αποκτήσεις στέλνοντας μήνυμα, mail ή απλά τηλεφωνώντας στα στοιχεία επικοινωνίας του brand.Το κατάστημα The Jewel Lab by Maliya είναι μεν κλειστό, αλλά η προσφορά και η αγάπη βρίσκουν τον τρόπο να φτάσουν οπουδήποτε!

https://www.instagram.com/p/B-_3DjNp30v/

Η Ελλάδα μένει σπίτι αλλά το μήνυμα θα πάει παντού! Μαζί, το μεταδίδουμε ακόμα πιο μακριά! Μαζί, θα πετύχουμε περισσότερα! Είναι… στο χέρι μας!

 

Stay home, be safe, wear your Maliya and spread the word!

#MenoumeSpiti #WearAndShare #StaySafe #FlattenTheCurve

 

Instagram: www.instagram.com/maliya.official

Facebook: www.facebook.com/MaliyaFashionDesign

Mail: Maliya.Fashion@gmail.com

Tel: 6948889688, 6977092737

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα