Τα λουλούδια στο βάζο διαφορετικά - 4moms

Τα λουλούδια στο βάζο διαφορετικά

Αν είστε και εσείς στην δική μου κατηγορία του εκτελεστή των φυτών αυτή η λύση θα σας φανεί καταπληκτική. Λατρεύω τα λουλούδια και γενικά τα φυτά αλλά δεν είμαι καθόλου επιμελής στην περιποίηση τους. 

Αυτή η απλή και όμορφη floral τάση θέλει τα φυτά με τις ρίζες τους τοποθετημένα απλά στο νερό. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κόψουμε ένα συγκεκριμένο φυτό και να το βάλουμε σε ένα βάζο γεμάτο με νερό πηγής.

Στη συνέχεια το παρακολουθούμε καθώς αρχίζει να αυξάνει τις ρίζες του. Είναι το πιο εύκολο στην διατήρηση φυτό εσωτερικού χώρου. 

Δεν είναι όλα τα φυτά που ανταποκρίνονται καλά στους εσωτερικούς χώρους και μπορούν να αναπτυχθούν μέσα στο νερό, αλλά υπάρχουν πολλές επιλογές. Βότανα όπως η μέντα, η ρίγανη, ο βασιλικός, το δεντρολίβανο, η λεβάντα και το φασκόμηλο αναπτύσσονται γρήγορα στο νερό και μπορούν να δημιουργούν ένα νέο φύλλο κάθε μέρα. Μερικά φυτά εσωτερικού χώρου που λειτουργούν επίσης καλά είναι ο κισσός και το φιλόδενδρο. Ρωτήστε τον ανθοπώλη της γειτονιάς και θα σας βοηθήσει στην επιλογή.

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα