Βοηθήστε τα παιδιά να οργανωθούν - 4moms

Βοηθήστε τα παιδιά να οργανωθούν

Με τον πιο απλό αλλά έξυπνο τρόπο, για να κερδίσετε λίγη ηρεμία, έλεγχο μέσω της οργάνωσης, σας παρουσιάζουμε αυτές τις ιδέες.

Οι σχολικές δραστηριότητες  συσσωρεύονται και είναι η κατάλληλη στιγμή για να βεβαιωθείτε ότι όλες σας οι «καθημερινές» εργασίες, είναι  under control.

 

Kids Organization - Part 2

 

Ντουλάπα Organizer – Έχετε τα ρούχα μιας εβδομάδας για το σχολείο σεταρισμένα και είναι έτοιμα να τα φορέσουν και να ξεκινήσουν. 

Σωλήνες για τις αποθηκεύσεις σε  ρολό, έτσι τα ατελείωτα έργα τέχνης των παιδιών σας θα βρίσκονται πάντα τακτοποιημένα.

Θα μπορούσατε επίσης να βάλετε αυτοκόλλητα με το όνομα του παιδιού και την τάξη του.

Κουτιά στην  ντουλάπα  – Μεγάλη ιδέα για τα μικρότερα παιδιά που δεν μπορούν να διαβάσουν. Ξεχωρίστε διάφορα αντικείμενα με εικόνες αντί για λέξεις. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να ντύνονται μόνα τους.

Τοποθετήστε στη ντουλάπα άγκιστρα επισημαίνοντας έτσι τα μεγέθη – Ιδανικό για τις ντουλάπες ειδικά όταν υπάρχουν πάνω απο ένα παιδιά, ή η ντουλάπα είναι κοινόχρηστη.

Wagon ως Βιβλιοθήκη – Ένας έξυπνος τρόπος για να έχετε εμφανή αλλά και να οργανώσετε τα βιβλία των παιδιών σας!

Πίνακας για τον κατάλογο με τις δουλειές που έχει αναλάβει κάθε παιδί αλλά και τις ανταμοιβές του.

Κάδοι για να μαζεύετε οτι περισσεύει. Είναι ένας τρόπος για να κρατήσετε κουρέλια, παλιές πετσέτες σας, κουβέρτες και να τα χρησιμοποιήσετε σε κάποια εργασία του παιδιού στο νηπιαγωγείο ή στο σχολείο.

Φωτογραφία Paperweight – Προσθέστε λίγη χαρά στη δουλειά σας  με φωτογραφίες των παιδιών σας τοποθετημένες στα καπάκια απο βάζα που δεν χρειάζεστε.

Συνδετήρες, χαρτιά για το σχολείο, κάρτες, πινέζες, μικροαντικείμενα γραφείου σε γυάλινα δοχεία για να τα βλέπετε και να είναι πάντα μαζεμένα και έτοιμα για χρήση.

Δημιουργήστε ένα ντοσιέ για το νοικοκυριό, να παρακολουθείτε τα οικονομικά, babysitters, χρονοδιαγράμματα, λογαριασμούς.
Ράφι βιβλίων για να κρατήσει τα βιβλία στην θέση τους αλλά και εύκολα να μπορεί να το πάρει το παιδί να το διαβάσει.

Workspace – Εάν έχετε το χώρο, παρέχετε στα παιδιά σας  το δικό τους χώρο εργασίας, οργανώνεται για τις τέχνες, το σχολείο και δραστηριότητες. Μπορεί να υπάρξει τροποποίηση για τις ηλικίες και τις προτιμήσεις τους.

Lego Οργάνωση – Τα Lego είναι απίστευτα παιχνίδια για μάθηση, αλλά έχω ανακαλύψει ότι είναι ο χειρότερος εφιάλτης του γονιού! Κρατήστε τα υπό έλεγχο με ετικέτες και κάδους με χρώμα.

Τέλος οι γλάστρες μπορούν να λειτουργήσουν σαν  αποθηκευτικός χώρος για τα λούτρινα παιχνίδια, αν τις κρεμάσετε στον τοίχο.

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα