Φτιάξε το δικό του μοναδικό σπιτάκι - 4moms

Φτιάξε το δικό του μοναδικό σπιτάκι

Απο την Susanna Vento για το scandinaviandeko.com

 

Υλικά που θα χρειαστείτε

Περίπου 12 μέτρα από 30 x 30 χιλιοστά σανίδες πεύκου

Ξυλόκολλα

Βίδες 60 mm

Καρφιά ξύλου

Χρώμα για ξύλο της επιλογής σας

Πριόνι

Τρυπάνι


Οδηγίες

1. Κόψτε τις σανίδες του πεύκου ως εξής: έξι κομμάτια των 750 χιλιοστών, πέντε κομμάτια των 1.000 χιλιοστών και τέσσερα κομμάτια των 500 mm.
2. Φτιάξτε πρώτα τα πλαίσια και μετά το αέτωμα: Ενώστε τέσσερις σανίδες 750 mm και δύο των 500 χιλιοστών σε γωνία 35 mm, όπως φαίνεται στο παραπάτω σχήμα. Πριονίστε οποιαδήποτε επιπλέον τμήματα κατά μήκος των άκρων του καθενός.
3. Ανοίξτε τρύπες με το τρυπάνι για τις βίδες για ξύλο στις γωνίες. Θα πρέπει να κάνετε τις τρύπες λίγο μικρότερες από τις βίδες για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα γίνουν χαλαρές. Ανοίξτε επίσης τρύπες σε όλες τις άκρες στις πέντε σανίδες των 1.000 χιλιοστών.
4. Κάντε μια καμινάδα από τα επιπλέον κομμάτια και στερεώστε τη με τις βίδες. Βάψτε τα κομμάτια και να ενώστε τις ενδιάμεσα κομμάτια. Το σπιτάκι είναι πτυσσόμενο: μπορείτε να το αποθηκεύσετε όπου επιθυμείτε και να το βγάλετε σε εξωτερικό χώρο το καλοκαίρι.

Είναι πολύ ωραίο και δεν φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολο….. αλλά η γνώμη μου είναι να συμβουλευτείτε κάποιον που έχει κάποιες βασικές γνώσεις μαστορεμάτων!!!

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα