Η τρυφερή αναφορά της Ελένης Μενεγάκη για τον Μάκη Παντζόπουλο είναι καλύτερη από κάθε «σ’ αγαπώ»

Μία τρυφερή εξομολόγηση έκανε πριν λίγες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον καλεσμένο της, Γιάννη Ναταλιάνη, η ίδια προχώρησε στην πιο τρυφερή εξομολόγηση.

Ο  ηθοποιός της έκανε την ερώτηση: «Αν ερχόταν ένας εξωγήινος και σου έλεγε ότι μπορείς να ζήσεις ακόμη μια ζωή, μια δεύτερη ζωή, θα επέλεγες να είσαι πάλι με τον ίδιο άνθρωπο;»

Τότε, η διάσημη παρουσιάστρια απάντησε:

«Αν με ρωτάς νομίζω η απάντηση πάνω κάτω την ίδια θα δίναμε όλοι. Αν είσαι σε μία σχέση που έχει δοκιμαστεί σε βάθος χρόνου, άρα έχεις ζήσει τα πάντα και όχι μόνο την ένταση, το πάθος, τον έρωτα, έχεις αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, έχει μετρηθεί η αγάπη και μέσα σε όλα αυτά αισθάνεσαι τα ίδια συναισθήματα, νομίζω ναι.

Θα σου πω κάτι… Κανονικά αυτά δεν πρέπει να τα λέω στην τηλεόραση. Στον άνθρωπό μου, στον σύντροφό μου υπάρχουν πολλές στιγμές που το λέω, σε πολύ προσωπικές μας στιγμές, αν ξαναγεννηθούμε ποτέ θέλω πάλι εμείς οι δύο να είμαστε μαζί και θα ψάξω να σε βρω. Μου είπες κάτι που εγώ το συζητάω μαζί του».

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος είναι μαζί σχεδόν δέκα χρόνια. Το 2015 παντρεύτηκαν και την ίδια χρονιά απέκτησαν την κόρη τους, Μαρίνα. Η Ελένη Μενεγάκη έχει ακόμα τρία παιδιά από τον προηγούμενο γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο.

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα