Η Νάντια Μπουλέ αποκαλύπτει πως «έπεισε» τον σύντροφό της για το όνομα της κόρης τους

Καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι» ήταν χθες η Νάντια Μπουλέ, η οποία μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων, συζήτησε με τον Νίκο Μουτσινά για την εγκυμοσύνη της αλλά και την επιλογή του ονόματος Σεμέλη.

Η παρουσιάστρια του Dot εκμυστηρεύτηκε πως αρχικά δεν άρεσε το όνομα Σεμέλη στον σύζυγό της μέχρι που συνάντησαν τον Μάριο Φραγκούλη ο οποίος ενθουσιάστηκε με την επιλογή και τότε ο Γιώργος Ισαάκ αποφάσισε «να της κάνει το χατίρι και να δώσουν στο μωρό τους τα ονόματα Σεμέλη – Ρωξάνη», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την εγκυμοσύνη της δήλωσε: «Ήρθε εύκολα. Το λέω με ευγνωμοσύνη γιατί δεν είναι δεδομένο αυτό το πράγμα. Κι όταν ήρθε είπα πως η συνθήκη είναι πολύ καλή από όλες τις πλευρές».

Τέλος, μίλησε για το επαγγελματικό της βήμα στον ΣΚΑΙ αποκαλύπτοντας πως: «Είχα σκοπό να μη δουλέψω καθόλου τη φετινή χρονιά αλλά με πήρε τηλέφωνο ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος που με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου πήγαν στην ΕΡΤ και με ρώτησε πως θα το έβλεπα αυτό. Του είπα πως δεν προλαβαίνω. Είδαμε όμως ότι οι ώρες και οι μέρες μπορούσαν να γκρουπαριστούν, μπήκε και ο Μίνως στην παρέα και δεν μπορούσα να πω όχι».

 

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα