Η Μελίνα Μακρή για την εγκυμοσύνη της: «Είναι κάτι που το ήθελα πολύ και επιτέλους συμβαίνει»

Η τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή διανύει ήδη τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως αποκάλυψε στο Happy Day είναι κάτι που ήθελε πολύ καιρό. Σε συνέντευξη που έδωσε στη Χριστιάνα Κοχλατζή ανέφερε:

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Είναι κάτι το οποίο ήθελα πάρα πολύ στη ζωή μου και επιτέλους ο Θεός μου το έστειλε. Πάντα το ήθελα, ήταν ένα όνειρό μου. Οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές και για εμένα και για τον σύζυγό μου. Κάθε φορά που προσπαθούσαμε βρίσκαμε εμπόδια και δεν μπορούσαμε να το καταφέρουμε. Αυτό με είχε στεναχωρήσει αλλά δεν έχασα την ελπίδα μου».

Για τη στιγμή που έμαθε πως είναι έγκυος

«Είχα μια συναυλία την επόμενη μέρα στην Καλαμάτα, μαζί με τον αδερφό μου τον Μαρκ Άντζελο. Είπα στον σύζυγό μου ότι επειδή έχω καθυστέρηση, δεν θα είμαι καλή στη συναυλία, φέρε μου ένα τεστ να ξέρω τι γίνεται. Έκανα το τεστ και του λέω ότι είναι θετικό. Συγκινηθήκαμε πολύ γιατί το θέλαμε πολύ καιρό».

Οι λιγούρες της εγκυμοσύνης

«Ήμουν 3 μήνες κλεισμένη μέσα στο σπίτι το καλοκαίρι. Τώρα έχω αρχίσει και κυκλοφορώ. Τρώω και το ευχαριστιέμαι. Μαγειρεύω και μπορεί να φάω ένα ταψί παστίτσιο σε δύο μέρες».

 

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα