Το τεράστιο θέμα της αντιγραφής θέτει η εταιρία κοσμημάτων και αξεσουάρ Hermina Athens - 4moms

Το τεράστιο θέμα της αντιγραφής θέτει η εταιρία κοσμημάτων και αξεσουάρ Hermina Athens

Το Νομικό Τμήμα της εταιρείας κοσμημάτων και αξεσουάρ Hermina Athens, εκτιμώντας την εμπιστοσύνη του κόσμου που υποστηρίζει θερμά το brand σε όλα τα χρόνια πορείας του, προχωρά σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ενημέρωσης για την προστασία του καταναλωτικού κοινού από τους κατ’ εξακολούθηση αντιγραφείς που προσπαθούν μάταια να το εξαπατήσουν.

Εδώ και αρκετό καιρό παρατηρούνται κρούσματα αντιγραφής χαρακτηριστικών κωδικών του καταλόγου μας, που φυσικά ουδεμία σχέση έχουν με την ποιότητα και την αισθητική των αυθεντικών κοσμημάτων και τσαντών Hermina. Παρά την εντατική προσπάθεια που καταβάλουν οι αντιγραφείς να παραπλανήσουν τους καταναλωτές, τα υλικά β’ διαλογής και η έλλειψη πρωτοτυπίας στα σχέδια, στα υλικά, στα χρώματα ακόμη και στον τρόπο προώθησης, μαρτυρούν την απεγνωσμένη πρόθεση συσχέτισης  των προϊόντων τους με αυτά του διεθνώς αναγνωρισμένου brand Hermina Athens.

Είναι μεγάλη μας χαρά να αποτελούμε παράδειγμα προς μίμηση στα πλαίσια του ευγενούς ανταγωνισμού και να δείχνουμε το δρόμο σε νέους σχεδιαστές που αναζητούν την έμπνευση. Παρόλα αυτά, όταν η έλλειψη πρωτοτυπίας εξελίσσεται σε κατάφορη πνευματική υποκλοπή του έργου μας, οφείλουμε να το υπερασπιστούμε, ως ένδειξη σεβασμού στους ανθρώπους που μας εκτιμούν και μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως υποστηρίζουμε στη Hermina Athens, η δημιουργία βρίσκεται παντού γύρω μας και κυρίως στην ομορφιά που κρύβουν οι ατέλειες της πραγματικότητας. Η Ζωή δεν πρέπει να σπαταλάται στο μάταιο κυνηγητό μιας τελειότητας που δεν θα καταφέρει ποτέ να επιτύχει.

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα