Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία με τη μητέρα της για τη νέα συλλογή κοσμημάτων της

Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει μαζί με τη μητέρα της, Ούρσουλα, για τη νέα συλλογή κοσμημάτων της παρουσιάστριας.

Το 2019 η Δούκισσα Νομικού λάνσαρε τη δική της σειρά που ονομάζεται Doukissa Nomikou Collection και τώρα παρουσίασε τη νέα σειρά που ονομάζεται Stronger Together Collection.

Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τη μητέρα της, με την παρουσιάστρια να δηλώνει πως είναι η δική της ηρωίδα.

«Στη νέα συλλογή κοσμημάτων @doukissanomikoucollection, επέλεξα να αποτυπώσω μηνύματα και συναισθήματα που διαχρονικά μου δίνουν δύναμη, έμπνευση, αισιοδοξία, είτε σε δύσκολες είτε σε χαρούμενες στιγμές. Το σημείο αναφοράς αυτών των μηνυμάτων είναι το “ ” που η μητέρα μου, η ηρωίδα μου, πάντα μου έλεγε από μικρή. Με δίδαξε να πιστεύω στις δυνάμεις μου, να σηκώνομαι όταν πέφτω αλλά και να ζητάω την ασπίδα της αγάπης των δικών μου ανθρώπων. Με έμαθε να προσφέρω και τη δίκη μου αγάπη σε όποιον την έχει ανάγκη. Δεν είμαστε μόνοι. Είμαστε μαζί. Μπορούμε μαζί να νικήσουμε τις δυσκολίες, τους φόβους και τις αδυναμίες μας. Αλλά και να χαρούμε ό,τι καλό μας φέρνει η ζωή. Μαζί είμαστε καλύτεροι, μαζί είμαστε πιο δυνατοί.
Τη νέα συλλογή @doukissanomikoucollection που κυκλοφορεί την ονόμασα Stronger Together Collection και την αφιερώνω στη μητέρα μου που μου έμαθε τη δύναμη του μαζί! Όλοι χρειαζόμαστε κάποιον που είναι εκεί για εμάς στα δύσκολα αλλά και στα ωραία. Μπορεί να είναι η μητέρα μας, η αδελφή μας, η κολλητή μας, η συνάδελφος μας, η γιαγιά μας, η γειτόνισσα μας, η κόρη μας. Όλοι χρειαζόμαστε το δικό μας , να του πούμε αλλά και να μας πει , ,
Τα κολιέ Stronger Together Necklaces θα πωλούνται από αύριο μαζί, ένα για εσένα και ένα για την ηρωίδα σου ❤️❤️» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα