Συμβουλές για ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο παιδικό δωμάτιο

Ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο παιδικό δωμάτιο είναι ό,τι πρέπει ώστε το σπίτι να πλημμυρίσει από εορταστικό κλίμα.

Ωστόσο, προκειμένου το δέντρο να μείνει…άθικτο έως και το τέλος των εορτών, πρέπει το παιδί να έχει μεγαλώσει λίγο και να έχει περάσει τη φάση που αγγίζει ό,τι βρει.

Αν λοιπόν φέτος θέλεις να διακοσμήσεις ένα δέντρο στο παιδικό δωμάτιο, τότε σου έχουμε τρεις συμβουλές ώστε να είναι υπέροχο, γιορτινό και πάνω απ όλα, ασφαλές.

Το σωστό δέντρο

Φρόντισε να επιλέξεις ένα μικρό δέντρο ώστε να μην «μπουκώσει» το δωμάτιό του. Επίσης, είναι καλό να βρεις ένα δέντρο το οποίο έχει ήδη λαμπάκια πάνω ώστε να αποφύγεις για δεύτερη φορά το γύρω-γύρω με τα καλώδια. Το ιδανικό ύψος θα το βρείτε μαζί ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου αλλά και το σημείο που θα το τοποθετήσεις.

Η σωστή διακόσμηση

Όπως καταλαβαίνεις, επειδή θα είναι στο παιδικό δωμάτιο πρέπει οι μπάλες και τα στολίδια να είναι απόλυτα ασφαλείς. Απέφυγε τα γυάλινα, αυτά με πολύ γκλίτερ, ή από πλαστικό που σπάει εύκολα.

Μία γιορτινή βάση

Για μία έξτρα χριστουγεννιάτικη νότα μπορείς να διακοσμήσεις και τη βάση του δένδρου. Χριστουγεννιάτικα μαξιλάρια, λούτρινα ελαφάκια και αρκουδάκια, Άι-Βασίλιδες και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς θα κάνουν το δωμάτιό του φέτος να είναι πολύ ξεχωριστό.

 

Photo by lovelyindeed.com

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα