Οι παστέλ αποχρώσεις στο παιδικό δωμάτιο

Όταν πρόκειται να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο εκτός από την ασφάλεια για την οποία πρέπει να μεριμνήσετε, το επόμενο που πρέπει να σκεφτείτε είναι τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε. Παίζουν σημαντικό ρόλο, όχι μόνο για την διακόσμηση αλλά και για την ψυχολογία του παιδιού.

Μία κατηγορία στην οποία μπορείτε να στραφείτε για ένα ασφαλές αποτέλεσμα είναι οι παστέλ αποχρώσεις. Κυρίως για τα κοριτσίστικα αλλά και για τα αγορίστικα υπνοδωμάτια, τα παλ χρώματα είναι ιδανικά για να δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα που πρέπει να έχει ένα παιδικό δωμάτιο. Δίνουν χρώμα αλλά ταυτόχρονα δεν είναι καθόλου κουραστικά για το μάτι. Λειτουργούν στη διαμόρφωση ενός χαλαρού περιβάλλοντος που ωστόσο δεν παύει να διεγείρει τη δημιουργικότητα του παιδιού.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”83″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”1″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα