20 ιδέες για να μεταμορφώσεις το παιδικό δωμάτιο (και να κερδίσεις έξτρα αγκαλιές)

Για ένα παιδί, το δωμάτιό του μοιάζει με το απόλυτο καταφύγιο. Πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο αρχηγείο, μέσα στο οποίο ζει στο έπακρο την κάθε στιγμή…

Οργανώνει ανενόχλητο τις επόμενες σκανταλιές, διαβάζει, ακούει μουσική, παίζει, κοιμάται, διασκεδάζει.

Το δωμάτιο είναι το πιο σημαντικό σημείο πάνω στο χάρτη για εκείνο. Και ενώ εσύ (ναι εσύ! Ο γονιός-ήρωας) έχεις όλη την καλή θέληση να μετατρέψεις το προσωπικό χώρο του παιδιού σου σε επίγειο παράδεισο, τα οικονομικά σου αλλά και η έλλειψη διακοσμητικής γνώσης τροχοπεδίζουν τις επιθυμίες σου. Μην ανησυχείς, εμείς είμαστε εδώ για εσένα!

Γονείς ενωμένοι, ποτέ νικημένοι! Καλωσορίζοντας και επίσημα τον Ιούνιο, βάζουμε στόχο να αλλάξουμε την καθημερινότητα των μικρών μας φίλων, ξεκινώντας από την διακόσμηση του δωματίου τους. Με μικρές-αλλά θαυματουργές-πινελιές μπορούμε να κάνουμε την κάθε μέρα τους να μοιάζει με παραμύθι.

Βρήκαμε στο Instagram άφθονο υλικό, που θα βάλει φωτιά στην έμπνευση και την δημιουργικότητά σου. Γιατί για σένα ξέρουμε πως ένα πελώριο, λαμπερό χαμόγελο και ένα «ευχαριστώ μαμά μου!» δεν είναι ποτέ αρκετά… Ετοιμάσου να το ακούσεις σε επανάληψη!

Όλο το #inspo που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις ένα υπέροχο παιδικό δωμάτιο στο elle.gr 

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα