Πριγκίπισσα Eugenie: Η νέα φωτογραφία με τον 4 μηνών γιο της με μια πολύ ιδιαίτερη αφορμή - 4moms

Πριγκίπισσα Eugenie: Η νέα φωτογραφία με τον 4 μηνών γιο της με μια πολύ ιδιαίτερη αφορμή

Image Credits: Harper’s Bazaar

H πριγκίπισσα Eugenie μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία του μωρού της, August Philip Hawke Brooks για να γιορτάσει μια πολύ ιδιαίτερη περίσταση, την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Η πριγκίπισσα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 9 Φεβρουαρίου και ήδη από την πρώτη φωτογραφία που έδωσε, με αφορμή τη γέννησή του, στη δημοσιότητα, ήταν ολοφάνερο πως τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, Jack Brooksbank είναι δύο πανευτυχείς γονείς.

Πριγκίπισσα Eugenie: Οι νέες φωτογραφίες

Η πριγκίπισσα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες της φύσης ή τραβηγμένες σε φυσικό περιβάλλον, σημειώνοντας: “Ευχαριστώ τον κόσμο που μας έδωσε ένα τόσο όμορφο μέρος για να ζήσουμε. Για να σηματοδοτήσω αυτήν την ημέρα, ήθελα να μοιραστώ μερικές παλαιότερες φωτογραφίες (και πιο πρόσφατες) που μου θυμίζουν πόσο εκπληκτικό είναι το περιβάλλον μας και πώς πρέπει να το προστατεύουμε πάντα».

Η σειρά τελειώνει με μια πρόσφατη φωτογραφία της ίδιας με τον γιο της στην αγκαλιά της. Η πριγκίπισσα περπατά σε δασική περιοχή ενώ ο μικρός August είναι προστατευμένος στον μάρσιπο Artipoppe Yin Yang που φορά η μητέρα του.

Δείτε τις φωτογραφίες στο hello.gr

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα