Ο Ντέμης Νικολαϊδης μιλά για τα παιδιά του

Ο Ντέμης Νικολαϊδης πήγε καλεσμένος στην εκπομπή Game Night στο Sport24 και έδωσε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σπάνια δίνει συνεντεύξεις και ακόμα πιο σπάνια μιλά για την προσωπική του ζωή. Αυτή τη φορά, αναφέρθηκε στον ρόλο του πατέρα καθώς με τη Δέσποινα Βανδή απέκτησαν το 2004 την κόρη τους, Μελίνα, και το 2007 τον γιο τους, Γιώργο.

Στην ερώτηση «πώς είναι να είσαι πατέρας», ο Ντέμης Νικολαΐδης είπε: «Σταματάει το εγώ. Λες “ωχ, εξαρτώμαι από κάτι άλλο”, που είναι τα παιδιά σου. Αυτό είναι μία τεράστια αλλαγή! Κυριαρχεί επάνω σου κάποιος άλλος. Εγώ το ένιωσα μόνο με τα παιδιά μου αυτό, που είμαι αυτόνομος και θέλω την ελευθερία μου. Υπάρχουν δύο τύποι, ο γιος και η κόρη που πλέον μπορούν να με κάνουν… Εγώ είμαι εγωιστής, δεν επιτρέπω να με στενοχωρούν, να με χαροποιούν ή να μου αλλάζουν συναισθήματα άτομα που δεν αξίζουν. Πρέπει να αξίζουν! Όταν κάνεις παιδιά όμως σε κάνουν ό,τι θέλουν. Τρόμαξα λίγο στην αρχή. Όλες οι ηλικίες ωραίες είναι».

«Δεν εξαρτάται η ζωή από σένα μόνο. Δηλαδή με ένα τηλέφωνο έχει αλλάξει η ζωή σου, γιατί ο γιος σου δεν είναι καλά ή η κόρη σου… Υπάρχουν άτομα πλέον που με εξουσιάζουν» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης και η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσαν τον Ιούλιο πως χωρίζουν μετά από 18 χρόνια γάμου.

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα