Η τρυφερή φωτογραφία της Pink να θηλάζει το μωρό της

Τελευταία έχει γίνει πολύς θόρυβος σχετικά με το θηλασμό. Έχουμε δει γυναίκες να θηλάζουν σε δημόσιους χώρους, να φωτογραφίζονται και με αυτό τον τρόπο να διεκδικούν το αυτονόητο δικαίωμά τους. Αυτό έχει κάνει τις τρυφερές φωτογραφίες των μαμάδων την ώρα που θηλάζουν να γίνονται viral και να θυμίζουν συνεχώς ότι ο θηλασμός είναι ένα σημαντικό κομμάτι της μητρότητας και δεν μπορεί κανείς να το στερήσει από μία μαμά. 

Ωστόσο, η διαδικασία του θηλασμού μπορεί να γίνει λίγο κουραστική, κυρίως αν η μαμά δεν έχει μόνο ένα παιδί. Αυτό ακριβώς το συναίσθημα της γλυκιάς εξόντωσης, εξέφρασε πρόσφατα η Pink που έγινε δεύτερη φορά μαμά στα 39 της χρόνια και το νέο μέλος είναι μόλις 9 εβδομάδων. Η τραγουδίστρια πόσταρε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να θηλάζει το γιο της Jameson Moon και την 5χρονη κόρης της Willow Sage. 

Ωστόσο το σχόλιο της φωτογραφίας είναι εξίσου τρυφερό και κατά κάποιο τρόπο δείχνει τον εσωτερικό κόσμο της Pink. Η ίδια, δανείστηκε στοίχους του Πέρση ποιητή Τζελαλαντίν Ρουμί για να εκφράσει την απόλυτη αγάπη για τα παιδιά της.


“Νεκρός ήμουν, ζωντάνεψα. Ήμουν δάκρυα, έγινα γέλιο. Ο πλούτος της Αγάπης έφτασε, κι έγινα εκείνη η τύχη που κρατάει για πάντα”.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, σε αυτή τη φάση η Pink αφιερώνει όλη της την ενέργεια στα παιδιά της. Παρά την κούρασή της, η γλυκιά μαμά έχει λίγο χρόνο να το φιλοσοφήσει και πολύ καλά κάνει.

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα