Η Drew Barrymore αποκαλύπτει πως ποτέ δεν θα γίνει φίλη με τα παιδιά της - 4moms

Η Drew Barrymore αποκαλύπτει πως ποτέ δεν θα γίνει φίλη με τα παιδιά της

Η Drew Barrymore μιλά για τη μητρότητα αλλά και το πως είναι η ίδια ως γονιός. Η ηθοποιός είναι μητέρα της 9χρονης Olive και της 7χρονης Frankie και δηλώνει πως «ποτέ δεν θα γίνει φίλη τους».

Στο podcast της Demi Lovato, η ηθοποιός αποκάλυψε πως με τη μητέρα της δεν είχαν σχέση «γονιού- παιδιού» αλλά ήταν περισσότερο φίλες και αυτό ήταν που την ώθησε να αποφασίσει το parenting style που θα ακολουθήσει και εκείνη με τις κόρες της.

«Ήξερα πολύ λίγα σχετικά με τα όρια καθώς μεγάλωνα. Δεν τα είχα και όταν είσαι γονιός προσπαθείς κάπως να το ισορροπήσεις. Μερικές φορές θες απλά να αποφύγεις έναν τσακωμό, απλά να περάσει η μέρα και πολλές φορές ενώ ξέρεις πως είναι μία σωστή στιγμή να θέσεις όριο, απλά το αφήνεις. Αυτό το καταλαβαίνω τώρα που είμαι μητέρα» εξήγησε.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως έχει ήδη πει στις κόρες της πως θα έχει τον ρόλο της μητέρας τους και όχι μίας φίλης τους. «Θα είμαι πάντα γονιός τους και το έχω εξηγήσει. Τους έχω πει πως θα έχουμε πολύ καλή σχέση και θα κάνουμε πολλές δραστηριότητες μαζί. Δεν είναι αυστηρότητα αυτό, όμως χρειάζεται να γνωρίζουν πως υπάρχει ιεραρχία στο σπίτι και αυτό που λέει ο γονιός, αυτό ισχύει».

 

Τατιάνα Τζινιώλη
Το πρωί γράφω άρθρα. Το βράδυ γράφω βιβλία. Στο ενδιάμεσο, βλέπω σειρές και καταναλώνω όλα αυτά τα γλυκά που οι γονείς σού έπαιρναν από τα χέρια.

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα