Ο David Beckham εύχεται χρόνια πολλά στο μεγάλο του γιο με ένα συγκινητικό post στο Instagram - 4moms

Ο David Beckham εύχεται χρόνια πολλά στο μεγάλο του γιο με ένα συγκινητικό post στο Instagram

Μόλις ενηλικιώθηκε ο πρώτος γιος της οικογένειας Beckham, Brooklyn κι ο ευτυχής μπαμπάς David του εύχεται με έναν τρυφερό και συγκινητικό τρόπο, χρησιμοποιώντας τα social media. Αρχικά, λοιπόν, ο David ανέβασε ένα video time lapse στο facebook με μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του μεγάλου του γιου. 

Ενώ λίγες ώρες αργότερα, ο David Beckahm πόσταρε μία φωτογραφία με τον ίδιο να κρατάει στην αγκαλιά του τον νεογέννητο Brooklyn που τώρα κλείνει τα 18.

Την φωτογραφία τους συνόδευε κι ένα μικρό σημείωμα του μπαμπά προς το γιο που μάλλον θα σας κάνει να συγκινηθείτε: ”Λοιπόν, αυτή τη μέρα πριν 18 χρόνια αυτός ο μικρός άντρας ήρθε στις ζωές μας…Αν πω ότι νιώσαμε ευλογημένοι θα είναι λίγο. Από την πρώτη μέρα δεν κοιμόταν το βράδυ, παρά μόνο όταν τον πήγαινα στο αυτοκίνητο και έπαιζε Boyzone στο ραδιόφωνο. Ευτυχώς, πλέον, κοιμάται όλο το βράδυ χωρίς να χρειάζεται τραγούδι. Ο Brooklyn, από αυτό εδώ το μικρό μωρό, εξελίχθηκε σ΄έναν όμορφο, ευγενικό και προσγειωμένο νεαρό άντρα. Είμαι περήφανος που έζησε μαζί μου την επαγγελματική μου καριέρα και είμαι περισσότερο υπερήφανος γι’ αυτό που έχει γίνει ο ίδιος. Χρόνια πολλά Bust, τώρα μπορείς κι επίσημα να πας τον πατέρα σου για ένα ποτό στην μπυραρία”.

Να τα εκατοστήσεις Brooklyn!

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα