Πώς να διοργανώσεις ένα παιδικό πάρτι με θέμα την ταινία «Ενκάντο»

Η ταινία «Ενκάντο: Ένας μαγικός κόσμος» κυκλοφόρησε στις ελληνικές αίθουσες τον Νοέμβριο και τα παιδιά τη λάτρεψαν. Εντάξει, και οι γονείς!

Στην Αμερική υπάρχει μία φρενίτιδα τύπου Frozen και ήδη έχει ανακοινωθεί πως η ταινία θα έχει και συνέχεια.

Η ταινία της Disney έχει μαγέψει παιδιά και ενήλικες και στη χώρα μας και έτσι, είμαι εδώ για να σου πω πώς θα διοργανώσεις ένα παιδικό πάρτι με θέμα την ταινία.

Οι προσκλήσεις

Τύπωσε μία σκηνή από την ταινία σε σκληρό χαρτόνι και από πίσω γράψε τις πληροφορίες για το πάρτι. Μέρα, ώρα, μέρος, διεύθυνση κλπ και δώσε το στο μικρό σου να τις μοιράσει στα παιδιά της τάξης του.

Η διακόσμηση

Όπως είπαμε και παραπάνω, επειδή ακριβώς διαδραματίζεται στην Κολομβία, επίλεξε έντονα χρώματα για τη διακόσμηση. Μην «το λυπηθείς» το χρώμα!

Τώρα, αν μπορείς να τυπώσεις και σκηνές από την ταινία σε φωτογραφικό χαρτί ώστε να συμπληρώνουν τη  διακόσμηση. Επίσης, μπορείς να παραγγείλεις online από το εξωτερικό και αξεσουάρ πάρτι με θέμα την ταινία.

Η τούρτα

Η τούρτα σε κάθε παιδικό πάρτι κλέβει την παράσταση. Έτσι, μία σκηνή από την ταινία που θα βρίσκεται πάνω στην τούρτα είναι η καλύτερη επιλογή.

Η μουσική

Καθώς διαδραματίζεται στα βουνά της Κολομβίας, μπορείς να επιλέξεις μία ανάλογη playlist που θα θυμίζει αρκετά λάτιν μουσική.

Οι δραστηριότητες

Ίσως είναι δύσκολο να φτιάξεις μία πινιάτα -αλλά αν μπορείς, ακόμα καλύτερα-, οπότε μπορείς να τυπώσεις σχέδια από την ταινία και να τα δώσεις στα παιδιά ώστε να τα χρωματίσουν.

Το να δημιουργήσεις ένα πάρτι με θέμα την ταινία Ενκάντο δεν είναι δύσκολο, θέλει απλώς πολλή φαντασία και όρεξη. Και φυσικά, have fun!

Τατιάνα Τζινιώλη
Το πρωί γράφω άρθρα. Το βράδυ γράφω βιβλία. Στο ενδιάμεσο, βλέπω σειρές και καταναλώνω όλα αυτά τα γλυκά που οι γονείς σού έπαιρναν από τα χέρια.

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα