Οι αποκαλύψεις του πρίγκιπα Γουίλιαμ για το αγαπημένο τραγούδι του Τζόρτζ και της Σάρλοτ

Ένα podcast ηχογράφησε ο πρίγκιπας Γουλιαμ το οποίο ονομάζεται «Time to Walk». Το podcast ηχογραφήθηκε τον Φεβρουάριο, όταν ακόμα η Αγγλία βρίσκονταν σε lockdown, ωστόσο έγινε από τις 6 Δεκεμβρίου διαθέσιμο δωρεάν σε όλους.

Τότε λοιπόν, το ζευγάρι και τα τρία τους παιδιά έμεναν στο Άνμερ Χολ, ένα γεωργιανό εξοχικό του 19ου αιώνα που τους έκανε δώρο η βασίλισσα Ελισάβετ στο γάμο τους το 2011. Και όπως περιέγραψε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ οι σκηνές χάους στην κουζίνα του σπιτιού τους, ιδιαίτερα τα πρωινά, είναι συχνές.

Το podcast “ακολουθεί” τον πρίγκιπα Γουίλιαμ σε μία βόλτα του στο εξοχικό.

Οι τσακωμοί Τζορτζ-Σάρλοτ για το ποιο τραγούδι θα ακούσουν

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκάλυψε: «Αυτό που με εξέπληξε είναι το πόσο πολύ τα παιδιά μου έχουν κληρονομήσει την αγάπη της οικογένειάς μου για τη μουσική. Τα περισσότερα πρωινά δίνεται μια μάχη ανάμεσα στην Σάρλοτ και τον Τζορτζ για το ποιο τραγούδι θα παίξει. Φυσικά, εμείς επεμβαίνουμε και τους λέμε πως την μία ημέρα θα επιλέξει ο ένας και την άλλη ο άλλος».

Για άγνωστες οικογενειακές στιγμές μίλησε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ

«Ξεκινάει λοιπόν τη μία μέρα ο Τζορτζ και μετά είναι η σειρά της Σάρλοτ. Είναι μεγάλη η αγάπη τους για τη μουσική. Και ένα από τα τραγούδια που λατρεύουν τα παιδιά αυτή την περίοδο είναι της Σακίρα, το Waka Waka» αναφέρει ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, συνεχίζοντας: «Υπάρχει πολύ χορευτικό κούνημα. Υπάρχουν επίσης και πολλά ρούχα. Η Σάρλοτ, ιδιαίτερα τρέχει στην κουζίνα με τα φορέματά της και τα είδη μπαλέτου και τα πάντα. Τρελαίνεται τελείως, με τον Λούις να την ακολουθεί και να προσπαθεί να κάνει ότι και εκείνη. Είναι μια πραγματικά χαρούμενη στιγμή, όπου τα παιδιά απολαμβάνουν απλώς να τρέχουν, να κάνουν έναν χαμό και να τραγουδούν».

Η εμμονή του Λούις με τα τρακτέρ

Προχωρώντας σε ακόμη περισσότερες αποκαλύψεις για την οικογενειακή του ζωή, καθώς περπατά στο Σάντριγχαμ κατά τη διάρκεια του podcast, είπε: «Έχουμε λαγούς που τρέχουν στο χωράφι εκεί, χοντρές πέρδικες που περνούν πάνω από τον φράκτη λίγο πιο πέρα και ένα πορτοκαλί τρακτέρ μπροστά» λέει. «Ο Λούις έχει εμμονή με τα τρακτέρ. Το βλέπει σαν κάτι πολύ άγριο αλλά την ίδια στιγμή και γαλήνιο».

Καθώς η βόλτα του τελειώνει, λέει: «Είμαστε επιτέλους εδώ. Περνάμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε εδώ. Είναι πολύ ιδιαίτερο μέρος, είναι πολύ ήσυχο. Και νιώθουμε πολύ, πολύ τυχεροί που βρισκόμαστε στην εξοχή. Έχουμε πρόβατα στα χωράφια. Έχουμε τη λίμνη με τις πάπιες και τις χήνες. Είναι ένα φανταστικό μέρος για να ζεις».

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα