Φώτης Σεργουλόπουλος: «Το παιδί μου δεν έχει ίσα δικαιώματα γιατί όταν θα βγει έξω, η οικογένεια του είναι αόρατη»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και συνομίλησε με την Κατερίνα Καραβάτου για όλα.

Αρχικά, για την εποχή που αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος δήλωσε: «Όταν έκανα το coming out έγινε ένα σούσουρο. Ήξερα για τι το κάνω, δεν είχα συνειδητοποιήσει τι θα γινόταν μετά. Αλλά αυτό που πιστεύω και αισθάνομαι περήφανος είναι ότι έχει βοηθήσει άλλα άτομα για να κάνουν το δικό τους coming out».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα κενά που υπάρχουν στο σύμφωνο συμβίωσης και δημιουργούν προβλήματα στα ομόφυλα ζευγάρια:  «Το δικό μου παιδί δεν έχει ίσα δικαιώματα, γιατί όταν θα βγει έξω από το σπίτι η οικογένεια αυτή είναι αόρατη. Εάν πάθω κάτι το παιδί μου δεν έχει καμία επιρροή. Αν πάθω κάτι εγώ το παιδί θα πάει στον αδερφό μου, εάν πάθει κάτι ο αδερφός μου θα πάει σε άλλο συγγενή ή σε ίδρυμα».

Τέλος, αποκάλυψε πως είναι απόλυτα ειλικρινής με τον γιο του. «Στις ερωτήσεις του γιου μου ανταποκρίνομαι με την αλήθεια. Δεν είναι κλεισμένος σε ένα κουτί και δεν βγαίνει έξω. Οι φίλοι του γιου μου, τον ρωτάνε, δεν τον φέρνουν σε δύσκολη θέση γιατί ξέρει την αλήθεια. Δεν έχει πρόβλημα με τα παιδιά και τους φίλους του. Όταν τον ρωτάνε “Α, τι οικογένεια είναι αυτή;” τους εξηγεί και καταλαβαίνουν».

 

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα