«Είναι ok αν δεν νιώθεις καλά»: Η εξομολόγηση της Kylie Jenner για τις πρώτες εβδομάδες μετά τον τοκετό

H Kylie Jenner μοιράστηκε με τους followers της το πως νιώθει postpartum. Μόλις έξι εβδομάδες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, Wolf, η νεαρή επιχειρηματίας μίλησε μέσω Instagram story για την ευαίσθητη ψυχολογία της μετά τον τοκετό.

«Για όλες τις μανούλες που βρίσκονται σε περίοδο λοχείας: Δεν είναι εύκολο. Για μένα, αυτή η περίοδος είναι λίγο πιο δύσκολη απ ότι ήταν με την κόρη μου», είπε αναφερόμενη στην 4χρονη κόρη της, Stormi Webster.

«Δεν είναι εύκολο. Ούτε πνευματικά, ούτε σωματικά. Είναι απλά μία δύσκολη περίοδος. Δεν ήθελα να επιστρέψω χωρίς να πω αυτά που νιώθω γιατί πλέον -κοιτώντας απλά στο ίντερνετ- βλέπουμε πως είμαστε πολλές οι μανούλες που νιώθουμε έτσι. Και μπορεί να φαίνεται εύκολο για κάποιους και να μας ασκούν κάποιου είδους πίεση, όμως για μένα δεν ήταν εύκολο. Όμως είμαι εδώ και νιώθω καλύτερα. Είναι απολύτως ok να μην νιώθεις εντάξει. Όταν συνειδητοποίησα πόση πίεση ασκώ εγώ στον εαυτό μου, χρειάστηκε να σκεφτώ πως μόλις δημιούργησα έναν άνθρωπο – ένα πανέμορφο και υγιέστατο αγόρι. Πρέπει να σταματήσουμε να ασκούμε πίεση στον εαυτό μας να ‘επιστρέψουμε’ γρήγορα μετά τον τοκετό, τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά.

Η Kylie Jenner και ο Travis Scott έχουν ήδη μία κόρη, τη μικρή Stormi. Στις 2 Φεβρουαρίου, μία ημέρα μετά τα 4α γενέθλιά της, το ζευγάρι καλωσόρισε στον κόσμο τον μικρό Wolf.

 

Τατιάνα Τζινιώλη
Το πρωί γράφω άρθρα. Το βράδυ γράφω βιβλία. Στο ενδιάμεσο, βλέπω σειρές και καταναλώνω όλα αυτά τα γλυκά που οι γονείς σού έπαιρναν από τα χέρια.

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα