4 ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο παιδικό δωμάτιο

Το χριστουγεννιάτικο κλίμα δεν χρειάζεται να περιορίζεται στο σαλόνι ή την είσοδο του σπιτιού.

Μπορείς να διακοσμήσεις με γιορτινή διάθεση και το παιδικό δωμάτιο ώστε το Christmas spirit να είναι παντού στο σπίτι. Επιπλέον, είναι μία ωραία δραστηριότητα να κάνετε ως οικογένεια.

Ξεκίνα με την πόρτα του δωματίου

Το πρώτο που βλέπει ένα παιδί πριν μπει στο δωμάτιό του είναι η πόρτα. Έτσι, μπορείς να τη διακοσμήσεις με γιρλάντες, φιόγκους, ή πολύχρωμες κορδέλες που θα σχηματίσουν ένα έλατο.

Αντίστροφη μέτρηση

Ο Δεκέμβριος μπήκε και ίσως έχεις πάρει ήδη Advent Calendar που κάθε μέρα ανοίγεις και ένα «πορτάκι» μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου.

Τι θα έλεγες όμως αυτό το Σαββατοκύριακο να φτιάξεις ένα με το μικρό σου; Μπορείτε να βάλετε μέσα ό,τι θέλετε, από σοκολατάκια και καραμέλες έως μινιατούρες. Μία άλλη ιδέα είναι να φυλάξεις το φετινό Advent μετά το άνοιγμά του και του χρόνου να το χρησιμοποιήσεις ώστε να βάλεις μέσα κάτι από αυτά που είπαμε παραπάνω.

Οι γιρλάντες είναι φίλοι μας

Οι γιρλάντες είναι εύκολες στην τοποθέτησή τους, οικονομικές και φέρνουν αμέσως το γιορτινό κλίμα σε ένα δωμάτιο. Έτσι, επίλεξε με το μικρό σου τις αγαπημένες του γιρλάντες και διακοσμήστε μαζί το δωμάτιό του.

Ένα μικρό έλατο

Ποιος είπε πως το έλατο δεν είναι για το παιδικό δωμάτιο; Μπορεί να είναι κανονικού μεγέθους, ή ακόμα και ένα μικρούλι που θα τοποθετήσεις πάνω στο γραφείο του.

Πηγαίνετε μαζί για ψώνια ώστε να διαλέξει εκείνο τις μπάλες και τα λαμπάκια που θέλει για το δέντρο του και διακοσμήστε το παρέα ακούγοντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Τατιάνα Τζινιώλη
Το πρωί γράφω άρθρα. Το βράδυ γράφω βιβλία. Στο ενδιάμεσο, βλέπω σειρές και καταναλώνω όλα αυτά τα γλυκά που οι γονείς σού έπαιρναν από τα χέρια.

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα