Βάρκιζα: Ξέχασαν δίχρονο κορίτσι μέσα σε σχολικό λεωφορείο

Παραμένουν τα μεγάλα ερωτηματικά στην υπόθεση με το σχολικό λεωφορείο στο οποίο άφησαν ένα 2χρονο κορίτσια για τέσσερις ώρες, το οποίο αντί να μπει στον παιδικό σταθμό στην Βάρκιζα βρέθηκε κλειδωμένο μέσα στο όχημα στη Βούλα.

Ολα ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας όταν το σχολικό λεωφορείο παρέδωσε τα μικρά παιδιά στον παιδικό σταθμό στην Βάρκιζα, αλλά η αρμόδια του παιδικού σταθμού και ο οδηγός άφησαν το κοριτσάκι. Ο οδηγός πήρε το δρόμο της επιστροφής για το σπίτι του στη Βούλα, όπου είχε παρκάρει και το όχημα στο οποίο είχε αποκοιμηθεί το κορίτσι. Όταν η μικρή ξύπνησε και αντιλήφθηκε πως ήταν μόνη της, άρχισε να κλαίει.

Το παιδί που έκλαιγε μέσα στο άδειο σχολικό αντιλήφθηκε μία πεζή γυναίκα, η οποία και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία. Ειδοποιήθηκε ο οδηγός του σχολικού και έτσι το κοριτσάκι βγήκε έξω, ξεφεύγοντας από την αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Εν συνεχεία ενημερώθηκαν οι γονείς της μικρής και αμέσως υπέβαλλαν μήνυση κατά του οδηγού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Η Αστυνομία τον προσήγαγε και τελικά στο Αυτόφωρο πέρασαν επίσης ο οδηγός, η συνοδός, μία βρεφονηπιαγωγός, η διευθύντρια και η ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού στην Βάρκιζα.

Η μητέρα μάλιστα καταγγέλλει ότι οι αρμόδιοι του παιδικού σταθμού ζήτησαν από την γυναίκα που εντόπισε το παιδί, να φύγει και να μην ενημερώσει την Αστυνομία. Ομως η ίδια ούσα βρεφονηπιοκόπος αρνήθηκε και ενημέρωσε άμεσα τις Αρχές.

Το παιδί είναι σε κατάσταση σοκ και παραμένει σπίτι του, την ώρα που οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού αφέθηκαν ελεύθεροι την Τρίτη. Και αυτό με απόφαση εισαγγελέα μέχρι να συμπληρωθεί η προκαταρκτική εξέταση. Η εισαγγελέας που χειρίστηκε την εν λόγω υπόθεση ζήτησε πριν την οποιαδήποτε άλλη διαδικασία να συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία και οι καταθέσεις που θα συμπληρώσουν την δικογραφία.

Την ίδια ώρα ανάστατοι και εξοργισμένοι είναι και οι γονείς των υπόλοιπων παιδιών για το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκαν για το συμβάν, ενώ υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού δεν ανταποκρίθηκαν στις κλήσεις τους για ενημέρωση.

«Από τις εννιά παρά δέκα ήταν το παιδί μέσα και δεμένο με τη ζώνη» δήλωσε χθες η μητέρα του κοριτσιού στον ΣΚΑΪ.

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα