Τρεις λόγοι να μην επιλέξεις low cost αεροπορική για να ταξιδέψεις με την οικογένειά σου - 4moms

Τρεις λόγοι να μην επιλέξεις low cost αεροπορική για να ταξιδέψεις με την οικογένειά σου

Τα ταξίδια με τα αεροπλάνα επέστρεψαν δειλά -δειλά στην καθημερινότητά μας.

Με το πιστοποιητικό εμβολιασμών και τις μάσκες μας ανά χείρας, επιστρέφουμε στα ταξίδια στο εξωτερικό που τόσο λατρεύουμε.

Τα εισιτήρια είναι ακόμα σε αρκετά υψηλές τιμές και αν φλερτάρεις με την ιδέα να ταξιδέψεις με την οικογένειά σου με μία low cost εταιρεία, καλύτερα να το σκεφτείς ξανά γιατί μπορεί να βγει πιο ακριβό το ταξίδι.

Δεν επιλέγεις τις θέσεις – εκτός κι αν πληρώσεις έξτρα

Όταν ταξιδεύεις για λίγη ώρα με τον σύντροφό σου μπορείτε να κάτσετε χωριστά. Επίσης, μόλις η επιβίβαση ολοκληρωθεί, πολλοί αλλάζουν θέση επιλέγοντας να κάτσουν τελικά δίπλα στην παρέα τους. Όμως, με ένα μωρό ή ένα μικρό παιδί, αυτό γίνεται πιο δύσκολο. Επιπλέον, επειδή κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί πως τελικά θα κάτσετε δίπλα, θα πρέπει να πληρώσεις έξτρα ώστε να επιλέξεις διπλανές θέσεις.

Οι carry-on τσάντες έχουν επιπλέον κόστος

Εντάξει, αυτό είναι επεξηγηματικό από μόνο του. Όταν ταξιδεύεις με ένα νήπιο ή ένα μικρό παιδί δεν μπορείς να μην πάρεις το μισό σπίτι μαζί.

Αν η πτήση ακυρωθεί μπορεί τελικά να πληρώσεις πολλά παραπάνω για άλλη πτήση

Οι καθυστερήσεις σε πτήσεις είναι κάτι συνηθισμένο, όμως αν η πτήση ακυρωθεί μπορεί να μην σου γίνει επιστροφή χρημάτων. Όσο χαμηλό κι αν ήταν τελικά το εισιτήριο είναι χρήματα που δεν θα επιστραφούν και θα καταλήξεις να πληρώνεις παραπάνω για μία νέα πτήση.

 

Photo by Hanson Lu from Unsplash

Τατιάνα Τζινιώλη
Το πρωί γράφω άρθρα. Το βράδυ γράφω βιβλία. Στο ενδιάμεσο, βλέπω σειρές και καταναλώνω όλα αυτά τα γλυκά που οι γονείς σού έπαιρναν από τα χέρια.

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα