Την έδιωξαν από εστιατόριο επειδή θήλασε

Η νέα μητέρα, Ruby Meeden, θήλασε το νεογέννητο μωρό της και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου της ζήτησε να φύγει και να μην γυρίσει ξανά.

Το απίστευτο περιστατικό έγινε στην Washington πριν λίγες ημέρες. Η Ruby και ο σύζυγός της, Aaron, ανέφεραν πως θα βρισκόντουσαν με φίλους στο συγκεκριμένο εστιατόριο. Μαζί τους είχαν και τον νεογέννητο γιο τους, Rhett. Μόλις μπήκαν, η Ruby κατάλαβε πως ο γιος της πεινούσε.

«Κάθισα ώστε να κοιτάω τον τοίχο, κάλυψα το μωρό μου και ξεκίνησα να τον θηλάζω», δήλωσε στο Komo News.

Το ζευγάρι δήλωσε πως ο ιδιοκτήτης φαινόταν απασχολημένος και πέρασε περίπου μισή ώρα προτού πάει στο τραπέζι τους. Τότε, ήταν που τους ζήτησε να αποχωρήσουν. Όταν τον ρώτησαν τον λόγο, εκείνος τους απάντησε «να μην γυρίσουν ξανά».

Ο Aaron άφησε ένα πολύ άσχημο online review για το συγκεκριμένο εστιατόριο και ο ιδιοκτήτης τους απάντησε γεμάτος ειρωνεία: «Ευχαριστούμε για την κριτική αλλά μην επιστρέψετε ξανά ώστε να θηλάσει. Αυτό είναι το εστιατόριό μου και οι κανόνες μου. Θέλουμε ευπρεπείς ανθρώπους και υπάρχουν μέρη για όλα, όμως αυτό το εστιατόριο δεν είναι για να θηλάσεις το παιδί σου, με συγχωρείς».

Από νομικής πλευράς να προσθέσουμε πως ο θηλασμός είναι κάτι νόμιμο σε κοινόχρηστους χώρους της Αμερικής, ενώ εν έτει 2021 είναι αδιανόητο να συζητάμε για το αν μία μητέρα ‘επιτρέπεται’ να ταΐσει το μωρό της που πεινάει.

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα