Στυλάτοι γονείς: Πως να ντυθείτε για μία βόλτα με το μωρό σας

Γυναικεία ρούχα σε προσφορές ψάχνουν πολύ συχνά οι γυναίκες για την εγκυμοσύνη τους, αφού πολλές φορές δεν πολυνοιάζονται γι’ αυτό που θα αγοράσουν. Ο λόγος είναι ότι τα ρούχα αυτά τα φορούν μόλις για λίγους μήνες. Το θέμα είναι, μετά την εγκυμοσύνη, τόσο η νέα μητέρα, όσο και ο πατέρας, να παραμείνουν στυλάτοι και να ντύνονται κομψά σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς τους.

Ποια μεγάλη αλλαγή φέρνει η γέννηση του παιδιού;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όταν γίνει κάποιος γονιός, οι προτεραιότητες στη ζωή του θα αλλάξουν, είτε σε μεγαλύτερο βαθμό, είτε σε μικρότερο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει ξαφνικά να εγκαταλείψετε όλα όσα είχαν σημασία για εσάς προτού γίνετε γονείς. Εξάλλου, το ότι είσαι γονιός δεν σημαίνει ότι δεν είσαι ακόμα άνθρωπος!

Ένα από τα πράγματα που δεν πρέπει να εγκαταλείψετε είναι η αίσθηση της μόδας. Συνεχίστε να ψάχνετε ρούχα γυναικεία σε προσφορές, προσπαθώντας να βρείτε τις πιο στυλάτες επιλογές για να παραμείνετε κομψές. Πολλοί γονείς βρίσκονται σε μια θέση όπου είτε αισθάνονται ότι δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά ή απλά δεν έχον όρεξη να καταβάλουν προσπάθεια για να ντυθούν με οποιοδήποτε στυλ. Το να έχεις παιδιά δεν σημαίνει ότι πρέπει ξαφνικά να αφήσεις πίσω κάθε επιθυμία να φαίνεσαι όπως θέλεις.

Πως θα παραμείνετε στυλάτοι ως γονείς;

Είναι εν μέρει αλήθεια ότι οι γυναίκες που κάνουν παιδί αλλάζουν την γκαρνταρόμπα τους και οι νέες αγορές τους αφορούν πιο συντηρητικά και σεμνά ρούχα. Είναι μία επιβολή της κοινωνίας και παράλληλα ένας εύκολος τρόπος για γρήγορες και ασφαλείς αγορές, αφού οι νέες μητέρες έχουν συνήθως ελάχιστο χρόνο για ψώνια. Οι αγορές από το σπίτι είναι μία λύση για να κερδίσετε χρόνο ψάχνοντας ρούχα γυναικεία σε προσφορές.

Ένας εύκολος τρόπος να γίνετε στυλάτες στη βόλτα με το μικρό σας αγγελούδι είναι να ντυθείτε με παρόμοια ρούχα και παρόμοια χρώματα. Οι γονείς ντύνουν με πολλή όρεξη τα παιδιά τους. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη διάθεση για να ετοιμάσετε και το δικό σας σύνολο με κομψά ρούχα. Το παιδί σας σας συνοδεύει κι εσείς συνοδεύετε το παιδί σας. Πρέπει να είστε όλοι ντυμένοι με πανομοιότυπο τρόπο και στυλ, όχι απαραίτητα με τα ίδια ρούχα. Ακόμα και οι άντρες, που γενικά διατηρούν το ίδιο μοτίβο στις εμφανίσεις τους, μπορούν να ανανεωθούν για να ταιριάζουν με τα παιδάκια τους με κάποια ενδυματολογική επιλογή στο https://modivo.gr/m/andres-moda.html

Με τον χρόνο των γονέων να είναι αρκετά περιορισμένος και τα έξοδα για νταντάδες μεγάλα, δεν είναι σπάνιο η πιο συχνή έξοδός τους να είναι μία βόλτα με το καρότσι. Αυτή ακριβώς η βόλτα είναι μία ευκαιρία να συνεχίσετε την κοινωνική σας ζωή, που δυστυχώς έχει μπει στο “ψυγείο” για όσο το μικρό σας είναι… πολύ μικρό.

Όταν είστε λίγο νεότεροι, δεν είναι ασυνήθιστο να έχετε μια γκαρνταρόμπα που είναι απολύτως γεμάτη με διαφορετικά είδη ένδυσης. Αυτό όμως σας κάνει τη ζωή δύσκολη όταν είστε γονιός. Όχι μόνο υπάρχει η πιθανότητα να καταλήξετε να χρειάζεστε πολύ χώρο για τα ρούχα σας, αλλά θα είναι πολύ χρονοβόρο να βρείτε κάποιο συνδυασμό ανάμεσα σε δεκάδες διαφορετικές επιλογές. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να φιλτράρετε την γκαρνταρόμπα σας. Μερικά ποιοτικά τζιν, φορέματα και πιο επίσημα ρούχα και μπλουζάκια, είναι μερικές φορές το μόνο που χρειάζεστε. Μια τέτοια διαδικασία όχι μόνο κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη, αλλά σας κατευθύνει σε πολύ πιο στοχευμένες επιλογές συνόλων. Μεγάλη ποικιλία από αυτά τα ρούχα γυναικεία σε προσφορές μπορείτε να βρείτε στο https://modivo.gr/c/gynaikes/roucha

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα