5 ιδέες για ρομαντικά ραντεβού που έκαναν την καρδιά μας να χτυπήσει δυνατά

Σίγουρα πολλές από εσάς μετράτε ήδη αντίστροφα ως την 14η ημέρα του Φεβρουαρίου που είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στους ερωτευμένους.

Μια φορά το χρόνο ο Άγιος Βαλεντίνος σκορπά με τα βέλη του τα πιο τρυφερά συναισθήματα. Υπάρχουν δύο τινά. Είτε αγαπάς αυτή τη μέρα και την περιμένεις πως και πως, είτε τη μισείς και όταν έρχεται θέλεις να εξαφανιστείς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εκείνη την ημέρα, που φέτος πέφτει Κυριακή, όπου και αν γυρίσεις το βλέμμα σου θα δεις να κυριαρχεί γύρω σου μια άκρως ερωτική ατμόσφαιρα. Καρδούλες , λουλούδια, ερωτικά τραγούδια που παίζουν ασταμάτητα στο ραδιόφωνο.

Όλα αυτά συνθέτουν ένα ειδυλλιακό σκηνικό. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όλα είναι ντυμένα με ένα περιτύλιγμα που φωνάζει «αγάπη». Ας το παραδεχτούμε, ακόμα και αν είσαι single όλο και κάποια ανθοδέσμη θα περιμένεις να φτάσει στην πόρτα σου από κάποιον κρυφό θαυμαστή.

Ωστόσο, τα πράγματα φέτος θα είναι πολύ διαφορετικά. Ενώ υπό φυσιολογικές συνθήκες όπου και αν έβγαινες θα έβλεπες γύρω σου ερωτευμένα ζευγαράκια που ζούνε τον δικό τους παραμύθι, φέτος το τοπίο δεν θα θυμίζει σε τίποτα τα προηγούμενα χρόνια.

Η έλευση του κορονοϊού έχει αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα, καθώς τα μαγαζιά είναι κλειστά και περισσότερα – αν όχι όλα- τα τρυφερά ραντεβού αποτελούν  λέξη απαγορευμένη. Εμείς όμως, λίγες ημέρες πριν την πιο ερωτική ημέρα το χρόνου -και για να μην χαλάσουμε και την παράδοση- αναζητήσαμε και βρήκαμε ρομαντικά ραντεβού που μας έχουν διηγηθεί κατά καιρούς οι «φίλες» μας.

Ίσως αν διαβάσεις αυτό το άρθρο να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και ακόμα και αν δεν είσαι λάτρης της συγκεκριμένης γιορτής να την δεις με άλλο μάτι.

5 «διαφορετικά» ραντεβού για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

«Ο φίλος μου συνήθιζε να παραπονιέται ότι οι άνδρες δεν έχουν την ίδια μεταχείριση με τις γυναίκες την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου,  καθώς δεν λαμβάνουν κάρτες και σοκολάτες από τις συντρόφους τους. Έτσι, αποφάσισα να του κάνω εγώ μια έκπληξη φέτος. Έφτιαξα πρωινό, πήρα μια ανθοδέσμη και του τα πήγα το πρωί στο κρεβάτι, πριν ξυπνήσει. Επιπλέον στην έκπληξη συμπεριέλαβα 2 εισιτήρια για μια περιοδεία με ελικόπτερο στην πόλη μας. Δέκα χρόνια αργότερα, είμαστε ακόμα μαζί, παντρευτήκαμε και αυτή είναι μέχρι και σήμερα μια από τις καλύτερες ημέρες του Αγίου Βαλεντίνου».

Διάβασε τα υπόλοιπα 4 ραντεβού στο elle.gr

 

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα