Η Βασιλεία Γκουζίνη ανέλαβε την ανδρική ομάδα της Δάφνης! - 4moms

Η Βασιλεία Γκουζίνη ανέλαβε την ανδρική ομάδα της Δάφνης!

Μια γυναίκα προπονήτρια στην ομάδα μπάσκετ ανδρών της Δάφνης!

Οι εφημερίδες και τα σάιτ γράφουν με μεγάλα γράμματα την “πρωτοφανή”είδηση για τα ελληνικά δεδομένα!

Κι όμως οι γυναίκες είμαστε έτοιμες από καιρό να αναλάβουμε σημαντικούς ρόλους σε κάθε τομέα,ηγετικούς ρόλους ανάμεσα σε άντρες,σε ανδροκρατούμενους χώρους εργασίας!

Οι γυναίκες έχουν όλα τα προσόντα για να το κάνουν και να φέρουν και εντυπωσιακά αποτελέσματα αρκεί να τους δοθεί η ευκαιρία!!!

Συγχαρητήρια Βασιλεία για τη νέα σου θέση!

Ελπίζω να άνοιξες τον δρόμο και για άλλες γυναίκες στον χώρο!

Η Δάφνη έγινε η πρώτη ομάδα των εθνικών κατηγοριών μπάσκετ που αναθέτει τη θέση του πρώτου προπονητή σε γυναίκα, την Βασιλεία Γκουζίνη

Μια ιστορική απόφαση, που ανοίγει νέους δρόμους, πήρε η διοίκηση της Δάφνης και ο Κώστας Τζιβελέκας. Η ιστορική ομάδα, που πλέον αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, αποφάσισε να αναθέσει τη θέση του πρώτου προπονητή σε μια γυναίκα, την Βασιλεία Γκουζίνη.

Πρόκειται για την πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει τέτοια θέση σε ανδρική ομάδα σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών, καθώς είχαν προηγηθεί κάποιες περιπτώσεις βοηθών, όπως της Στέλλας Καλτσίδου πέρσι στο Μαρούσι.

Η 46χρονη προπονήτρια έκανε μια αξιόλογη καριέρα ως παίκτρια μετρώντας και 64 εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα, αλλά και παρουσίες στα Ευρωμπάσκετ του 2003 και του 2005.

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Βάσω Στασινού-Νικοπολίδηhttps://www.4moms.gr
Βλέπουμε τη ζωή με αισιοδοξία για να μαγνητίσουμε την ευτυχία.

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα