Η single μαμά που έγινε viral για τον υπέροχο τρόπο που εξήγησε στην κόρη της «τι είναι οικογένεια»

Λίγο πριν το 2022 θα έπρεπε να είναι δεδομένο πως ως «οικογένεια» μπορούν να οριστούν πολλές μορφές της.

Όμως, για τα παιδιά τίποτα δεν είναι δεδομένο που έχουν μία ερώτηση για όλα.

Η Cassie, μία μαμά από το New Jersey, έγινε viral στο ΤikTok για τον τρόπο που εξήγησε στην κόρη της για τις διάφορες μορφές οικογενειών και έφερε στο φως μία συζήτηση που όλοι πρέπει να κάνουμε με τα παιδιά μας.

«Μερικές οικογένειες έχουν έναν γονέα. Μερικές έχουν δύο. Μερικές μπορεί να έχουμε τρεις, τέσσερις, πέντε, έξι, ποιος ξέρει; Ο γονέας μπορεί να είναι μία μητέρα. Μερικές οικογένειες έχουν δύο μητέρες και μερικές οικογένειες έχουν δύο μπαμπάδες. Μερικές έχουν μία μαμά και έναν μπαμπά, ακόμα και μία μαμά και έναν μπόνους μπαμπά. Το πώς λειτουργούν οι οικογένειες πρέπει να είναι μία συζήτηση που πρέπει να γίνει με τα παιδιά να μάθουν πως η οικογένεια έρχεται με πολλές μορφές», εξήγησε.

Η Cassie δήλωσε πως έμεινε έγκυος μετά από ένα one night stand και εξηγεί «Είναι κάτι που θα της πω τώρα που είναι 3 ή ακόμα και 4; Όχι, ξεκινάω σταδιακά. Το πρώτο που θέλω να μάθει είναι πως η κάθε οικογένεια είναι διαφορετική και ξεχωριστή».

Πώς θα απαντήσει στην κόρη της όταν εκείνη θελήσει να μάθει για τον μπαμπά της; «Όταν με ρωτήσει για τον μπαμπά της, θα της εξηγήσω πως γνωριστήκαμε σε μία κρουαζιέρα στην Καραϊβική. Του αρέσει το scuba diving και τα ταξίδια, όμως δεν ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας αλλά αυτό δεν είχε να κάνει με εκείνη. Όμως μας έδωσε το καλύτερο δώρο….να έχουμε η μία την άλλη», εξηγεί η Cassie.

@travelingthelunaverseReply to @tdal0307

♬ original sound – Cassie & Luna

Τατιάνα Τζινιώλη
Το πρωί γράφω άρθρα. Το βράδυ γράφω βιβλία. Στο ενδιάμεσο, βλέπω σειρές και καταναλώνω όλα αυτά τα γλυκά που οι γονείς σού έπαιρναν από τα χέρια.

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα