Απίθανη ανάρτηση του Βαλεντίνο Ρόσι για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του

Ο διάσημος οδηγός του Moto GP ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης της συντρόφου του Φραντσέσκα Νοβέλο.

Για όλους τους λάτρεις του Moto GP ο Βαλεντίνο Ρόσι είναι ένας θρύλος. Στην καριέρα του έχει τρέξει σε 363 αγώνες και έχει κατακτήσει 7 φορές το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Οι θαυμαστές του δεν ξεχνάνε όλες τους τις νίκες και μαζί με εκείνες στα 125cc και στα 250cc, έχει ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου 115 φορές.

Για αυτό στεναχώρησε πολλούς όταν στην τελευταία μια έκτακτη συνέντευξη Τύπου ανακοίνωσε την απόφασή του να σταματήσει να τρέχει στο MotoGP μετά το τέλος της φετινής χρόνιας.

Με αυτόν το τρόπο μπαίνουν οι τίτλοι τέλους σε μια καριέρα που κράτησε 25 χρόνια και διαμόρφωσε μία από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Φυσικά όσοι τον γνωρίζουν δεν ήταν έκπληξη ο τρόπος που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη τρολάροντας το παρατσούκλι του γιατρού που τον ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια.

Χωρίς να γνωρίζουν πότε ακριβώς άρχισαν να χρησιμοποιούν το παρατσούκλι γιατρός, θεωρούν ότι αυτό συνέβη όταν πήρε κάποια στιγμή ένα τιμητικό πτυχίο, το οποίο στην Ιταλία δίνει το δικαίωμα να μπορείς να χρησιμοποιείς τον τίτλο γιατρός. Εκείνος βέβαια αστειευόμενος για το παρατσούκλι του, είχε πει ότι το όνομα Rossi είναι τόσο κοινό ψευδώνυμο για τους Γιατρούς, και εκείνος αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το γιατρός για τον εαυτό του.

Στην ανάρτηση του έγραψε:

“Μετά από την προσεκτική επίσκεψη μπορούμε να σας πούμε ότι η Franci είναι έγκυος! Περιμένουμε ένα κορίτσι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Valentino Rossi (@valeyellow46)

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα