Χώρισες; Τότε ήρθε η ώρα να κάνεις ένα party

Το νέο trend είναι τα πάρτι των χωρισμένων γυναικών. Καθώς σε κάθε μεγάλη αλλαγή της ζωής μας κάνουμε ένα πάρτι, δεν υπάρχει λόγος γιατί να μη γίνει το ίδιο και για το διαζύγιο.

Αν λοιπόν, υπέγραψες πρόσφατα τα χαρτιά του διαζυγίου και είσαι έτοιμη για τη νέα σελίδα της ζωής σου, σου έχουμε έναν οδηγό για να το γιορτάσεις κατάλληλα.

Σε στενό κύκλο

Η πανδημία είναι σε εξέλιξη και όσο πιο κλειστό κρατήσεις τον κύκλο σου, τόσο το καλύτερο. Επίσης, καθώς πρόκειται για ένα πολύ προσωπικό θέμα, κάλεσε μόνο τους πολύ στενούς φίλους και συγγενείς. Ουσιαστικά, το πάρτι αυτό είναι περισσότερο συμβολικό καθώς θα σηματοδοτήσει το νέο κεφάλαιο που ανοίγει.

Με θετικό πρόσημο

Μπορεί το διαζύγιο να ήταν κάθε άλλο από ήσυχο και ήρεμο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να το γιορτάσεις. Άφησε στην άκρη συζητήσεις που έχουν πικρία ή θυμό και πέρασε καλά με τους κολλητούς και τις κολλητές σου.

Το μέρος

Το πάρτι μπορεί να γίνει σπίτι σου ή σε κάποιο εστιατόριο/bar. Η επιλογή είναι δική σου.

Το φαγητό και η πρόποση

Φυσικά και θα έχεις φαγητό – που άλλωστε είναι βασικό συστατικό για κάθε πετυχημένο πάρτι. Μπορεί να είναι ένα δείπνο, ή απλά ένας μπουφές με ποικιλλίες τυριών και αλλαντικών και finger food. Όταν έρθει η ώρα για την πρόποση, εστίασε σε όλα τα θετικά που έφερε ο χωρισμός.

Η τούρτα

Μία τούρτα δεν είναι ποτέ κακή ιδέα. Άλλωστε, είναι η μισή χαρά ενός τέτοιου πάρτι.

Η μουσική

Εντάξει, μπορείς να πας σε μία προφανή λίστα με τραγούδια όπως το «I will survive», όμως μπορείς να το κρατήσεις χαλαρό και να έχεις απλώς τα αγαπημένα σου κομμάτια.

Το πάρτι χωρισμού δεν πρέπει να είναι στενάχωρο ή θα σου θυμίσει αυτά που αφήνεις πίσω. Είναι ένας τρόπος να γιορτάσεις το νέο κεφάλαιο που ξεκίνησε με την υπογραφή των εγγράφων. Είναι ένας τρόπος να πεις πως είσαι πανέτοιμη για όσα έρχονται και πως άφησες οριστικά πίσω σου τα υπόλοιπα.

 

Photo by Elevate from Unsplash

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα