5 προτάσεις -για καθόλου βαρετά- virtual party για εφήβους - 4moms

5 προτάσεις -για καθόλου βαρετά- virtual party για εφήβους

Η πανδημία του κορωνοϊου δεν λαμβάνει υπόψιν της τα μεγάλα milestones των παιδιών. Γιορτές και γενέθλια γιορτάζονται αυτόν τον χρόνο στο σπίτι και μόνο με την οικογένεια. Όμως, τα γενέθλια του παιδιού αξίζουν σίγουρα κάτι παραπάνω από μία πίτσα και ταινία.

Στην εποχή του social distancing η τεχνολογία είναι ο απόλυτος σύμμαχός μας.

Ένα pajama party

Σίγουρα ο έφηβος ζει με τις πιτζάμες του αυτό το διάστημα. Τι θα έλεγες λοιπόν, να …τιμήσεις αυτό το dress code και να διοργανώσεις ένα pajama virtual party για εκείνον/η και τους φίλους; Φτιάξτε μαζί την ατμόσφαιρα και διαλέξτε κάποια καλούδια που θα στείλετε μαζί στους φίλους του παιδιού (μάσκες προσώπου, σνακς, μανό, ασορτί κάλτσες). Την ώρα που θα συνδεθούν όλοι, μπορούν να απολαύσουν ταυτόχρονα μία ταινία, απολαμβάνοντας όλοι το ίδιο σνακ και φορώντας τις ίδιες κάλτσες.

Ομαδικό game night

Μπορεί τα game nights με τους γονείς να μην ενθουσιάζουν έναν έφηβο, όμως η κουβέντα είναι τελείως διαφορετική όταν του πεις πως θα μπορεί να παίξει με τους φίλους του. Υπάρχουν κάποιες online πλατφόρμες και app που διαθέτουν ομαδικά παιχνίδια που μπορούν να παίξουν όλοι.

Κατασκευή κοσμήματος

Αν το παιδί λατρεύει να φτιάχνει χειροποίητα κοσμήματα, τότε μπορεί το virtual party να έχει αυτή τη θεματική. Επιλέξτε μαζί χάντρες, υλικά και όλα τα απαραίτητα και στείλτε τα στους φίλους του. Την ώρα που θα συνδεθούν όλοι, αφού πουν τα νέα τους, θα ξεκινήσουν την κατασκευή τους.

Binge watching party

Οι σειρές είχαν την τιμητική τους φέτος. Τι καλύτερο από το να βλέπεις την αγαπημένη σου σειρά με την παρέα σου; Έτσι, στα γενέθλιά του πες του να διοργανώσει ένα binge watching party με σνακς και αρκετά επεισόδια από την αγαπημένη σειρά της παρέας. Το «Friends» είναι πάντα μια καλή επιλογή!

Τrivia night

Εκτός από το φημισμένο Trivial Persuit, υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια γνώσεων που μπορεί η παρέα να παίξει online. Με μία σύντομα περιήγηση στο online app store του κινητού, σίγουρα το παιδί θα βρει αυτό που θα λατρέψει η παρέα.

Τέλος, αγοράστε την τούρτα και τραγουδήστε του όλοι μαζί το «Happy Birthday» πριν σβήσει τα κεράκια.

Tip: Πριν τη μέρα του party πείτε στο παιδί να κάνει μία πρόβα με τους φίλους του ώστε να σιγουρευτούν όλοι πως είναι ok από τεχνικής άποψης.

 

Photo by cottonbro from Pexels

Τατιάνα Τζινιώλη
Το πρωί γράφω άρθρα. Το βράδυ γράφω βιβλία. Στο ενδιάμεσο, βλέπω σειρές και καταναλώνω όλα αυτά τα γλυκά που οι γονείς σού έπαιρναν από τα χέρια.

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα