Ο καλοκαιρινός μας Διαγωνισμός με την Apivita

Σήμερα ξεκινά μέσω του Instagram, ο νέος μας μεγάλος καλοκαιρινός διαγωνισμός με 7 υπέροχα προϊόντα από την Αpivita!

Μία τυχερή θα κερδίσει όλα τα προϊόντα της φωτογραφίας, ότι ακριβώς χρειαζόμαστε για την παραλία φέτος το καλοκαίρι:

Suncare babies protection 30 Spf

Υποαλλεργική αντηλιακή κρέμα υψηλής προστασίας, ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη βρεφική και νηπιακή επιδερμίδα. Με 100% φυσικά φίλτρα & 97% φυσικά συστατικά, για αποτελεσματική προστασία από UVA και UVB ακτινοβολία. Απαλλαγμένο από μια σειρά χημικών που έχουν συνδεθεί με ανεπιθύμητες ενέργειες και η χρήση τους δεν ενδείκνυται σε βρεφικά προϊόντα.

Suncare kids protection 50 Spf

Υποαλλεργικό αντηλιακό spray υψηλής προστασίας ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη νηπιακή και παιδική επιδερμίδα. Ο ειδικά μελετημένος φωτοσταθερός συνδυασμός οργανικών και ανόργανων φίλτρων παρέχει σταθερή προστασία καθ’όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος και προστατεύει ισχυρά από UVA και UVB ακτινοβολία.

Suncare Face & Body protection milk Spf 30

Αντιηλιακό γαλάκτωμα προσώπου και σώματος SPF 30 και UVA 16 με πατέντα Πρόπολης ενάντια στη φωτογήρανση. Ιδανικό για πιο ανθεκτικές επιδερμίδες που μαυρίζουν σχετικά εύκολα. Υψηλή Προστασία από UVA και UVB – Ενυδάτωση και Ενίσχυση της επιδερμίδας – Αντιοξειδωτική δράση

Suncare Face cream Spf 50

Anti-Wrinkle SUNCARE, η αντηλιακή προστασία συνδυάζει και μοναδική αντιρυτιδική δράση. Αντηλιακή, αντιρυτιδική κρέμα προσώπου με SPF 50. Προστασία και εξειδικευμένη δράση.

After sun cooling cream gel

Ενυδατική και δροσιστική κρέμα – gel για πρόσωπο και σώμα με πατέντα Πρόπολης ενάντια στη φωτογήρανση. Ιδανική για χρήση μετά από κάθε έκθεση στον ήλιο αλλά και ως γαλάκτωμα σώματος για καθημερινή χρήση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και των διακοπών.

Suncare tanning body oil

Αντιηλιακό λάδι σώματος για μαύρισμα και υψηλή UVA & UVB προστασία με SPF 30, και πατέντα Πρόπολης ενάντια στη φωτογήρανση.

Suncare protective Hair oil

Αντιηλιακό λάδι μαλλιών για προστασία και ενυδάτωση. Προστατεύει και διατηρεί τη λάμψη και την υγεία των μαλλιών κάτω από τον ήλιο.

1 τσάντα για την θάλασσα, 1 νεσεσέρ και ένα παιδικό backpack

Για να κερδίσετε, θα πρέπει:

Like στην φωτογραφία στην σελίδα του 4momsgr στο instagram!

Follow @4momsgr & @apivita

Tag 2 φίλους/ες!

…………………………….

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Επιτρέπονται πολλές συμμετοχές κάθε φορά με διαφορετικούς tag φίλους/ες.

Ελέγχονται οι όροι του giveaway για έγκυρη συμμετοχή.

…………………………….

Λήξη Giveaway 15.07.2020

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα