Διαγωνισμός: iLuv ένα απαραίτητο….δώρο για όλους!

IEP314LARGE

Το 4moms εξασφάλισε για 10 τυχερούς τα καλύτερα ακουστικά που κυκλοφορούν στην πόλη!

To μόνο που έχετε να κάνετε για να συμμετάσχετε στην κλήρωση είναι να κάνετε like και share τη σελίδα μας στο facebook 4momsgr. Λήξη διαγωνισμού: 28 Φεβρουαρίου.

Συνδυάζουμε την ασφάλεια με τα πιο μοδάτα και στα πιο ωραία χρώματα ακουστικά για τα κινητά μας τηλέφωνα!

Σχεδιασμένα στη Νέα Υόρκη, την «καρδιά» των νέων trends, και βραβευμένα για το design και την τεχνολογία τους, τα υπέροχα, πολύχρωμα αξεσουάρ iLuv ήρθαν για να τα αγαπήσετε. Σε ελκυστικά χρώματα, αμέτρητα σχέδια και προσιτές τιμές για να διαλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν καλύτερα!

Η iLuv είναι μια αμερικάνικη εταιρεία, με έδρα στη Νέα Υόρκη, που εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή αξεσουάρ των αγαπημένων σας gadgets. Έχοντας επικεντρωθεί στο μοντέρνο κι έξυπνο σχεδιασμό, η iLuv έχει κατακτήσει δεκάδες βραβεία Design και καινοτομίας σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι σειρές iLuv περιλαμβάνουν μοντέρνες θήκες, ακουστικά, συσκευές ήχου καθώς και προϊόντα προστασίας των αγαπημένων σας συσκευών. Είναι συμβατά με συσκευές Apple (iPhone, iPod, iPad), Samsung, αλλά και με τα προϊόντα των μεγαλύτερων κατασκευαστών στον κόσμο.

Τα αξεσουάρ iLuv είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα καθώς και σε μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών και κινητής τηλεφωνίας.

Σχετικά με την iLuv
H iLuv Creative Technology, είναι ο κορυφαίος προμηθευτής μιας πλήρους γκάμας αξεσουάρ για την αγορά των Apple, Samsung και άλλων εταιριών που κατασκευάζουν smartphones, και σχεδιάζει προϊόντα για σύγχρονους, απαιτητικούς καταναλωτές. Από την ίδρυσή της, η iLuv έχει αποσπάσει 31 πολύτιμα βραβεία καινοτομίας (CES Innovation Awards) και αυτό αποτελεί αναγνώριση για την πρωτοπορία της στο design και αλλά και στην κατασκευή των προϊόντων της στις κατηγορίες φορητών, αξεσουάρ πολυμέσων, ακουστικών και αξεσουάρ αυτοκινήτου. Με κεντρικά γραφεία στη Νέα Υόρκη, η iLuv είναι θυγατρική της Jwin Electronics Corp., πρωτοπόρου εταιρίας καταναλωτικών ηλεκτρονικών από το 1997. Όλα τα προϊόντα της iLuv συλλαμβάνονται σαν ιδέα και σχεδιάζονται στη Νέα Υόρκη και είναι πάντα κορυφαία σε ποιότητα, αξία, σχεδίαση και καινοτομία.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μοναδικά προϊόντα της iLuv και γιατί το iLuv σημαίνει «Innovative Lifestyle Unquestionable Value” επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.iLuv.com

Η κλήρωση θα γίνει τη Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 και 10 τυχεροί θα αποκτήσουν απο ένα ζευγάρι ακουστικά I-LUV.

Όροι Διαγωνισμού

1. Το «4moms.gr» (εφεξής «ο Διοργανωτής») διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.facebook.gr (4momsgr), στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του 4moms.gr, οι σύζυγοι τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

2. Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει μέλος της κοινωνικής δικτύωσης https://www.facebook.com/ 4momsgr μέσω της επιλογής “like” και να κάνει share (κοινοποίηση) στο  Facebook. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like στην σελίδα 4moms.gr στο Facebook και share το συγκεκριμένο Post.  Σε όλους επιτρέπεται μόνο μία συμμετοχή. Mε τη συμμετοχή τους οι νικητές παρέχουν τη ρητή συγκατάθεσή τους στο Διοργανωτή για την ανακοίνωση των ονομάτων των νικητών στην ιστοσελίδα https://www.facebook.com/ 4momsgr. Σε κάθε περίπτωση που κάποιος/α δεν επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό, θα πρέπει να στείλει μήνυμα στο inbox του 4moms.gr στο facebook, μέχρι την ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού όπου θα ζητάει την απόκλιση του/της από αυτόν.

3. Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στην προσωπική σελίδα τους, στο συγκεκριμένο προφίλ, στον ιστότοπο www.facebook.com, θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του https://www.randomizer.org/ όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί. Το όνομα (από τα συγκεκριμένο προφίλ) που θα αντιστοιχεί στον αριθμό αυτό θα είναι ο νικητής του διαγωνισμού.

4. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 14/2/2014 έως 28/2/2014 στις 12.00 το μεσημέρι. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.

5. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 28/2/2014, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδα https://www.facebook.com/ 4momsgr.

6. Η κλήρωση θα αναδείξει 1 νικητή, ο οποίος θα λάβει δώρο ένα ζυγάρι ακουστικά I-LUV. Ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει εντός 15 ημερών με τον Διοργανωτή με μήνυμα στο inbox της σελίδας 4moms.gr στο Facebook για να δώσει τα στοιχεία του για τoν διακανονισμό του τρόπου παραλαβής του δώρου. Αν ο τυχερός για οποιοδήποτε λόγο δεν αποδεχτεί να παραλάβει το δώρο θα ακυρώνεται η συμμετοχή του και θα γίνει ξανά η κλήρωση. Μετά την ανακοίνωση του ονόματος, ο νικητής έχει 15 ημέρες μέχρι να επικοινωνήσει για να διεκδικήσει το δώρο του. Αν μετά από αυτό το διάστημα δεν επικοινωνήσει θα γίνει ξανά η κλήρωση. Ο τυχερός δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής.

7. Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.

8. Με την υποβολή των προσωπικών δεδομένων του, κάθε συμμετέχων συναινεί ρητώς, κατά την έννοια του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει, όπως τα προσωπικά δεδομένα του χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο το Διοργανωτή μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων αποκλειστικά και μόνο για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού και όσον αφορά στους νικητές και για την παράδοση των δώρων.

9. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, τα ηλεκτρονικά μηνύματα και η μετάδοση δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή.

10. Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας.

11. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τον διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.

12. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό ερμηνεύεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Βάσω Στασινού-Νικοπολίδηhttps://www.4moms.gr
Βλέπουμε τη ζωή με αισιοδοξία για να μαγνητίσουμε την ευτυχία.

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα