Διαγωνισμός: Κερδίστε 4 επιτραπέζια Learning Tube

Το ktoyz.gr σε συνεργασία με το 4moms.gr δίνουν σε τέσσερις νικητές που θα προκύψουν μέσα από κλήρωση, από ένα επιτραπέζιο παιχνίδι Learning Tube, τα οποία κάνουν τη γνώση παιχνίδι.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Κάνετε like στη σελίδα του 4moms.gr στο Facebook.
 2. Κάνετε like στη σελίδα του Learning Tubes στο Facebook
 3. Κάνετε like & share το post του διαγωνισμού.

Για το Learning Tube:

Τα Learning Tube είναι η νέα γενιά επιτραπέζιων παιχνιδιών που προάγουν την γνώση και τον πολιτισμό δεν τελειώνουν στις κάρτες του παιχνιδιού  αλλά συνεχίζουν μέσω smartphone και tablet. H καινοτομία τους αυτή διασφαλίζει διαχρονική υπεραξία στο προϊόν καθώς το περιεχόμενο τους ανανεώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς, έχοντας ως σταθερό προσανατολισμό την ανάδειξη και απόκτηση γνώσεων που είναι χρήσιμες για μια ζωή για όλους, ανεξάρτητα από την ηλικία τους.

Η φιλοσοφία των Learning Tube στηρίζεται στην αρχή πως η γνώση είναι το κύριο εφόδιο για τους πολίτες της σύγχρονης κοινωνίας μας και το παιχνίδι είναι ο καταλληλότερος μοχλός για να την κατακτήσουμε εύκολα. Τα Learning Tube έρχονται να συστήσουν μια εντελώς νέα κουλτούρα παιχνιδιού σε μικρούς και μεγάλους που αναζητούν εναλλακτικές ψυχαγωγικές δράσεις που εξελίσσουν το γνωστικό τους πεδίο, πάντοτε με έμφαση την πολυπολιτισμικότητα.

Απευθύνονται σε όλους και είναι κατάλληλα για παιδιά από 3 ετών. Κυρίως όμως απευθύνονται σε γονείς οι οποίοι ψάχνουν ποιοτικές διαδράσεις με τα παιδιά τους ώστε μέσα από το παιχνίδι όλοι μαζί να αποκομίσουν γνώσεις που θα τους συνοδεύουν για μια ζωή. Ταυτόχρονα αποτελούν μια πραγματικά ξεχωριστή επιλογή δώρου για όλες τις ηλικίες, ενήλικες και παιδιά καθώς ακόμη και η προσέγγιση και ο σχεδιασμός της συσκευασίας τους, εξυπηρετεί αυτό το σκοπό.

Όροι συμμετοχής:

 1. Το «4moms.gr» (εφεξής «ο Διοργανωτής») διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.facebook.gr (4momsgr), στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του 4moms.gr, οι σύζυγοι τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.
 2. Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει μέλος της κοινωνικής δικτύωσης facebook.com/ 4momsgrμέσω της επιλογής “like” και να σχολιάσει το post στο Facebook. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like στην σελίδα 4moms.gr στο Facebook και έχει αφήσει το σχόλιο του στο συγκεκριμένο Post.
 3. Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στην προσωπική σελίδα τους, στο συγκεκριμένο προφίλ, στον ιστότοπο www.facebook.com, θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του https://www.randomizer.org/ όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί. Το όνομα (από τα συγκεκριμένα προφίλ) που θα αντιστοιχούν σε αυτούς τους αριθμούς θα είναι οι νικητές του διαγωνισμού.
 4. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 01/05/2018 έως 7/05/2018. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.
 5. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 7/05/2018, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδα https://www.facebook.com/ 4momsgr.
 6. Η κλήρωση θα αναδείξει 4 νικητές που θα κερδίσουν από ένα επιτραπέζιο παιχνίδι Learning Tube. Οι νικητές πρέπει να επικοινωνήσουν με μήνυμα στο inbox αμέσως για να διεκδικήσουν το δώρο. Οι τυχεροί δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.
 7. Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.
 8. Με την υποβολή των προσωπικών δεδομένων του, κάθε συμμετέχων συναινεί ρητώς, κατά την έννοια του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει, όπως τα προσωπικά δεδομένα του χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο το Διοργανωτή μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων αποκλειστικά και μόνο για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού και όσον αφορά στους νικητές και για την παράδοση των δώρων.
 9. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, τα ηλεκτρονικά μηνύματα και η μετάδοση δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή.
 10. Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας.
 11. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τον διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.
 12. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό ερμηνεύεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

 

 

 

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα