Διαγωνισμός: Κερδίστε 2 πολύχρωμα αδιάβροχα σακίδια Paddleback - 4moms

Διαγωνισμός: Κερδίστε 2 πολύχρωμα αδιάβροχα σακίδια Paddleback

Το 4moms.gr σε συνεργασία με το e-shop Mamannoula δίνουν την ευκαιρία σε δύο νικητές να κερδίσουν από ένα όμορφο και πολύχρωμο αδιάβροχο παιδικό σακίδιο Paddleback της εταιρείας Trunki.

Τώρα που το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ, αυτό το αδιάβροχο σακίδιο είναι τέλειο για διασκεδαστικές ημέρες και βόλτες στην πισίνα ή την παραλία.

Είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ και ανθεκτικό υλικό, σχεδιασμένο να σταματάει το νερό είτε από μέσα προς τα έξω είτε από έξω προς τα μέσα και συνίσταται για ηλικίες από 2 ετών και άνω.

Για να το κερδίσετε:

Κάνετε follow τη σελίδα του 4moms.gr στο Instagram: https://www.instagram.com/4momsgr/ 

Κάντε like στο Instapost για τον διαγωνισμό και tag 2 φίλες σας

Κάνετε like  & share το post του διαγωνισμού στο Facebook.

O διαγωνισμός θα “τρέξει” στο Facebook και το Instagram Page του 4moms.gr

Η κλήρωση για τους δύο νικητές/ριες θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουνίου.

 

Χαρακτηριστικά του Paddleback:

Ευρύχωρο χωρητικότητας 7,5 λίτρων

Χερούλια με κλίπ ασφαλείας

Ανακλαστικά τελειώματα / υψηλής ορατότητας ανακλαστικές λωρίδες

τσέπη με φερμουάρ Dry

«Grip Trunki» για γυαλιά ηλίου ή γυαλιά κολύμβησης

Υψηλής ποιότητας αδιάβροχο ύφασμα

ιμάντες ώμου με ρυθμιζόμενο ύψος

θηλειά

Roll top κλείσιμο

Padded πλέγμα πίσω

 

Όροι συμμετοχής:

-Το «4moms.gr» (εφεξής «ο Διοργανωτής») διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.facebook.gr (4momsgr), στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του 4moms.gr, οι σύζυγοι τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

-Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να κάνει follow το 4moms.gr στο Instagram και να σχολιάσει το post στο Facebook. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει follow στην σελίδα 4moms.gr και έχει αφήσει το σχόλιο του στο συγκεκριμένο Post στη σελίδα του Facebook.

-Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στην προσωπική σελίδα τους, στο συγκεκριμένο προφίλ, στον ιστότοπο www.facebook.com, θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του https://www.randomizer.org/ όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί. Το όνομα (από τα συγκεκριμένα προφίλ) που θα αντιστοιχούν σε αυτούς τους αριθμούς θα είναι οι νικητές του διαγωνισμού.

-Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από σήμερα έως τις 10 Ιουνίου 2020. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.

-Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδα https://www.facebook.com/ 4momsgr.

-Η κλήρωση θα αναδείξει 2 νικητές που θα κερδίσουν από ένα αδιάβροχο σακίδιο. Οι νικητές πρέπει να επικοινωνήσουν με μήνυμα στο inbox αμέσως για να διεκδικήσουν το δώρο.

-Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.

-Με την υποβολή των προσωπικών δεδομένων του, κάθε συμμετέχων συναινεί ρητώς, κατά την έννοια του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει, όπως τα προσωπικά δεδομένα του χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο το Διοργανωτή μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων αποκλειστικά και μόνο για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού και όσον αφορά στους νικητές και για την παράδοση των δώρων.

-Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, τα ηλεκτρονικά μηνύματα και η μετάδοση δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή.

-Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας.

-Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τον διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.

-Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό ερμηνεύεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

 

 

 

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα