Διαγωνισμός: Κερδίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου «Βραδινά Ραντεβού» - 4moms

Διαγωνισμός: Κερδίστε 2 αντίτυπα του βιβλίου «Βραδινά Ραντεβού»

Το 4moms.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πηγή, δίνουν την ευκαιρία σε 2 τυχερές να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του ερωτικού μυθιστορήματος «Βραδινά Ραντεβού».

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η καλύτερη συντροφιά για τις ημέρες στην παραλία ή τα βράδια στη βεράντα είναι ένα βιβλίο. Η Τατιάνα Τζινιώλη αφηγείται την ερωτική ιστορία του Κέιν και της Κάλι που γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν με φόντο την πόλη του Σικάγου.

Η κλήρωση για τα βιβλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Ιουνίου. Οι νικητές από Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα πρέπει να παραλάβουν το αντίτυπο από τα γραφεία των εκδόσεων στις αντίστοιχες πόλεις, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα σταλεί ταχυδρομικώς.

Για να μπείτε στην κλήρωση:

-Κάντε follow το 4moms.gr στο Instagram: https://www.instagram.com/4momsgr/

-Κάντε follow την Τατιάνα Τζινιώλη στο Instagram: https://www.instagram.com/tatianaginioli/

– Like το σχετικό post

-Αφήστε ένα σχόλιο και κάντε tag μία φίλη σας που θα την ενδιέφερε να πάρει μέρος στον διαγωνισμό

 

Ο διαγωνισμός θα «τρέξει» σε Instagram και Facebook του 4moms.gr

Οπισθόφυλλο:

ΚΑΛΙ
“Πώς φαντάζεσαι τη ζωή σου σε πέντε χρόνια;”
Δεν φανταζόμουν πως μία ερώτηση θα με έκανε να αμφισβητήσω τα πάντα.
Και ύστερα είδα εκείνον. Έναν άγνωστο σε ένα καφέ, που δεν μπορούσα να σταματήσω να κοιτάω.
Όμως, θέλω πραγματικά να μπλέξω σε μία ιστορία που γράφει παντού πάνω της πως θα τελειώσει άσχημα;
Ένα ταξίδι που θέλω να κάνω στο Βανκούβερ θα αλλάξει τα πάντα, καθώς λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών αποκλείομαι στη Μινεσότα..

ΚΕΪΝ
Οι άνθρωποι που έχω κοντά μου είναι ελάχιστοι, και μου αρέσει έτσι.
Προτεραιότητά μου είναι μόνο η δουλειά μου κι ας λένε πως πρέπει να βγαίνω πιο συχνά.
Και ύστερα είδα εκείνη. Έρχεται στο καφέ και φορά τα συναισθήματα στο πρόσωπό της. Από εκεί που προέρχομαι εγώ, κάτι τέτοιο μπορεί να σε βάλει σε πολλούς μπελάδες.
Περνάμε ώρες ολόκληρες να μιλάμε στο τηλέφωνο και να γνωρίζει ο ένας τον άλλον, όμως κανείς μας δεν κάνει το επόμενο βήμα.
Ένα ταξίδι που θέλει να κάνει στο Βανκούβερ θα αλλάξει τα πάντα, καθώς λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών αποκλείεται στη Μινεσότα.

Μεταμεσονύκτια τηλεφωνήματα, το polar vortex (πολική δίνη) που έπληξε τις βορειοδυτικές πολιτείες, τζαζ και δύο άγνωστοι που γνωρίζονται και ερωτεύονται στο Σικάγο.

 

Όροι και προϋποθέσεις:

-Το «4moms.gr» (εφεξής «ο Διοργανωτής») διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.facebook.gr (4momsgr), στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του 4moms.gr, οι σύζυγοι τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

-Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να κάνει follow το 4moms.gr στο Instagram και να σχολιάσει το post στο Facebook ή το Instagram. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει follow στην σελίδα 4moms.gr και έχει αφήσει το σχόλιο του στο συγκεκριμένο Post.

-Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στην προσωπική σελίδα τους, στο συγκεκριμένο προφίλ, στον ιστότοπο www.facebook.com, θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του https://www.randomizer.org/ όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί. Το όνομα (από τα συγκεκριμένα προφίλ) που θα αντιστοιχούν σε αυτούς τους αριθμούς θα είναι οι νικητές του διαγωνισμού.

-Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από σήμερα έως τις 16 Ιουνίου 2020. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.

-Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Ιουνίου 2020, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδα https://www.facebook.com/ 4momsgr.

-Η κλήρωση θα αναδείξει 2 νικητές που θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου. Οι νικητές πρέπει να επικοινωνήσουν με μήνυμα στο inbox αμέσως για να διεκδικήσουν το δώρο.

-Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.

-Με την υποβολή των προσωπικών δεδομένων του, κάθε συμμετέχων συναινεί ρητώς, κατά την έννοια του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει, όπως τα προσωπικά δεδομένα του χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο το Διοργανωτή μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων αποκλειστικά και μόνο για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού και όσον αφορά στους νικητές και για την παράδοση των δώρων.

-Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, τα ηλεκτρονικά μηνύματα και η μετάδοση δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή.

-Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας.

-Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τον διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.

-Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό ερμηνεύεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

 

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα