1ο En Lefko Lake Cinema: Θερινό σινεμά στη Λίμνη Βουλιαγμένης - 4moms

1ο En Lefko Lake Cinema: Θερινό σινεμά στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Έχεις δει ποτέ ταινία σε λίμνη; Φέτος το καλοκαίρι, κάθε Τετάρτη βράδυ, και μια διαφορετική ταινία με θέα τη λίμνη Βουλιαγμένης.

Τετάρτη 14 Ιουλίου, βλέπουμε σε avant-première το γαλλικό «Η Πεθερά Χτυπάει την Πόρτα» με τη Ζοσιάν Μπαλασκό (από τη Rosebud.21).
Με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος. Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους 12 Αυγούστου.

Ώρα έναρξης: 21:15

Λίγα λόγια για την ταινία

Αυτή τη φορά, η μαμά είναι εκείνη που μετακομίζει! Πέντε χρόνια αφότου χρειάστηκε να φιλοξενήσει εκτάκτως την ενήλικη κόρη της με …αξέχαστα -και για τις δύο- αποτελέσματα και όσο ανακαινίζεται το διαμέρισμά της, η Ζακλίν αναγκάζεται -προς μεγάλη της χαρά- να μετακομίσει στο σπίτι της άλλης της κόρης, Καρόλ.

Οι «λίγες μέρες», όμως, τελικά γίνονται «λίγοι μήνες» και η Ζακλίν δε δείχνει καθόλου έτοιμη να φύγει: αναδιοργανώνει την κουζίνα, αναλαμβάνει το μαγείρεμα, μονοπωλεί το τηλεκοντρόλ, είναι παντού και ακούει τα πάντα, γενικότερα ήρθε για να μείνει! Έχει, όμως, και τα δικά της μυστικά…

Η -υποψήφια για επτά βραβεία Cesar και βραβευμένη με δύο, ένα εκ των οπoίων τιμητικό για το σύνολο της δουλειάς της στο σινεμά- Ζοσιάν Μπαλασκό, η οποία αναδείχθηκε σε διεθνή σταρ γράφοντας, σκηνοθετώντας και πρωταγωνιστώντας στο κλασικό πια «Για Όλα Φταίει το Γκαζόν», πρωταγωνιστεί σε αυτή την ξεκαρδιστική συνέχεια της μεγάλης εισπρακτικής επιτυχίας «Μαμά, Γύρισα» που ήρθε να μας θυμίσει ότι όσο και να μεγαλώσουμε, όταν έχουμε να κάνουμε με τη μαμά μας, μένουμε πάντα παιδιά!

Σκηνοθεσία: Ερίκ Λαβάν | Σενάριο: Εκτόρ Καμπεγιό Ρέγιες, Μπρουνό Λαβάν, Ερίκ Λαβάν | Ηθοποιοί: Ζοσιάν Μπαλασκό, Ματίλντ Σενιέ, Ζερόμ Κομαντέρ, Φιλίπ Λεφέβρ | Διάρκεια: 88  λεπτά

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα