Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Παιδικού Μουσείου Exploration, έχει Παιχνιδιάρικα Κλικς - 4moms

Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Παιδικού Μουσείου Exploration, έχει Παιχνιδιάρικα Κλικς

Ποιο είναι το αγαπημένο σου παιχνίδι;

Πώς παίζεις με την οικογένειά σου στο σπίτι;

Ποια παιχνίδια προτιμάς με τους φίλους σου;

 

Το παιχνίδι είναι η αγαπημένη ασχολία και στο Παιδικό Μουσείο Exploration ξέρουν ότι όλα τα παιδιά θέλουν να γνωρίζουν τα πάντα για αυτό! Έτσι, αποφάσισαν να αποκαλύψουν όλα του τα μυστικά με τη δική βοήθεια όλων των παιδιών. Πώς; Μα φυσικά μέσα από τα… “Παιχνιδιάρικα κλικς”!

Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Παιδικού Μουσείου Exploration έρχεται γεμάτο παιχνίδι, φωτογραφία και τέχνη! Το Exploration προσκαλεί όλα τα παιδιά να γίνουν φωτογράφοι με μία μοναδική αποστολή: να καταγράψουν με τον φωτογραφικό τους φακό τις καθημερινές τους στιγμές παιχνιδιού. Στόχος μας; Να δημιουργήσουμε μία ψηφιακή έκθεση φωτογραφίας που θα αφηγείται τις δικές μας ιστορίες παιχνιδιού!

Και πώς θα τα κάνουμε όλα αυτά; Μα φυσικά… μέσα από την οθόνη του υπολογιστή μας! Θα φτιάξουμε την δική μας ομάδα στον τεράστιο κυβερνοχώρο, όπου θα συναντιόμαστε και θα μοιραζόμαστε τις ιδέες μας!

Όποιο παιδί θέλει να γίνει ένας από τους φωτογράφους του Μουσείου μας, μπορεί να δηλώσει τώρα τη συμμετοχή στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Exploration και να ετοιμαστεί για πολλά… κλικς!

Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο mail photo@exploration.gr ή στο τηλ. +30 6948 822 62.

Σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής του προγράμματος παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Μουσείου στο www.exploration.gr

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Exploration Children’s Museum

www.exploration.gr | [email protected]

+30 6948 822 622

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα