Καλοκαιρινές διακοπές σε συνδυασµό µε µια πρωτότυπη απασχόληση γενικής παιδείας - 4moms

Καλοκαιρινές διακοπές σε συνδυασµό µε µια πρωτότυπη απασχόληση γενικής παιδείας

Στις 25- 30 Αυγούστου, στο υπέροχο νησί της Σάµου, την γενέτειρα του Πυθαγόρα, θα πραγματοποιηθεί μια δράση που συνδυάζει την διασκέδαση με την μάθηση για ηλικίες από 9 ετών.

Τα “Βήµατα του Πυθαγόρα” αποτελεί ένα πιλοτικό µοντέλο σύνδεσης Τέχνης και Επιστήµης.

Μέσα από συµµετοχικά βιωµατικά εργαστήρια, µουσικής, µαθηµατικών, µηχανικής, ιστορίας τέχνης, βασικές αρχές φιλοσοφίας, αυτοανάπτυξης και πρωτότυπα µαθήµατα συλλογιστικής σκέψης, µικροί και µεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία, να γνωρίσουν και να προσεγγίσουν τις διδαχές του Πυθαγόρα. Μικρές ομάδες (μέχρι 10 ατόμων) χωρισμένες βάση ηλικίας, γνωστικό επίπεδο και ενδιαφέροντα, για 5-6 ώρες καθημερινά, σε διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους με απόλυτη ασφάλεια και υγειονομικές προφυλάξεις, θα πραγματοποιούνται τα μαθήματα και τα workshops. Τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας θα πραγματοποιούνται φυσικές δραστηριότητες στην φύση και στις παραλίες του νησιού. Εμπεριέχονται και εκπαιδευτικές εκδρομές και ξεναγήσεις.

Με καθοδηγητές καταξιωµένους καθηγητές, δίνεται η ευκαιρία να συµµετέχουν όλοι σε δράσεις ανακαλύπτοντας συναρπαστικά µυστικά, αποκοµίζοντας πολύτιµες γνώσεις παράλληλα με ανάπτυξη κοινωνικών σχέσεων και υγιών διαπροσωπικών επαφών!

Στους συµµετέχοντες παρέχεται πλήρως οργανωμένη μεταφορά – διαµονή διατροφή – συµµετοχή σε µαθήµατα και δράσεις με άκρως ευέλικτα πακέτα συνδρομής.

Φορέας υλοποίησης είναι η εταιρεία Γενεαλογικών και Εραλδικών Μελετών.
www.stepsofpythagora.eu

τηλ επικοινωνίας: 6976219557

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα