Μήπως χρειάζεσαι αποσυμπίεση; Η δράση Zero Pressure είναι αυτό που ψάχνεις - 4moms

Μήπως χρειάζεσαι αποσυμπίεση; Η δράση Zero Pressure είναι αυτό που ψάχνεις

Αποσυμπίεση.

Αυτό ένιωσαν πως χρειάζονται οι ίδιες, η Σάσυ Χασομέρη Yoga Teacher και η Πάττυ Πετροπούλου, μοναδική δασκάλα του κινητικού διαλογισμού 5Ρυθμών στην Ελλάδα, και δημιούργησαν το Zero Pressure που θα φιλοξενηθεί τον ερχόμενο Αύγουστο στο Okre Blue στην Πάρο.

Μητέρα δύο αγοριών η Πάττυ, γνωρίζει καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε την περίοδο του lock down ως γονείς και ως αυτόνομες προσωπικότητες.

H έξτρα απαιτητική καθημερινότητα με τα παιδιά “κολλημένα”στους υπολογιστές, την τηλεργασία, τους wellness coaches να μας πιέζουν να αποκτήσουμε νέες συνήθειες, δεξιότητες και κοιλιακούς(!), η ανησυχία για την υγεία μας και των οικείων μας… ας το παραδεχτούμε, ζήτησε πολλές από τις δυνάμεις και τις αντοχές μας.

Δημιούργησαν λοιπόν ένα διακοπο-workshop κατά την διάρκεια του οποίου δεν θα πιεστείς για την τέλεια asana, για την πολλή ή λίγη κίνηση, δεν θα χρειαστεί να οργανώσεις την διατροφή σου ή να ανησυχήσεις μήπως χάσεις κάποιο session.

15-20/8 είναι η τέλεια ευκαιρία να αποδράσεις με ή χωρίς την οικογένεια σου, αφού στο Οkre Blue υπάρχει η δυνατότητα να φιλοξενηθείτε όλοι μαζι, η παραλία απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια, τα water sports διαθέσιμα και ο χρόνος καλά μοιρασμένος ωστε να αισθανθείς τις ευεργετικές ιδιότητες του Retreat και της φροντίδας του εαυτού σου αλλά και να έχεις ελευθερο χρόνο στον ήλιο.

Πληροφορίες για το workshop, την Πάττυ και την Σάσυ εδώ:

okreblue.com/zero-pressure-a-5rhythms-and-yoga-retreat

Το πακέτο περιλαμβάνει τα εργαστήρια, την διαμονή και την διατροφή.

Πληροφορίες για τους 5Ρυθμούς εδώ:

www.5rhythms.com

Facebook group:

www.facebook.com/groups/5rgreece/

Facebook page:

www.facebook.com/5rythmoi

4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα