Διαδικτυακά σεμινάρια για την Χρήση των Ιαμάτων Μπαχ στην καθημερινότητα μας - 4moms

Διαδικτυακά σεμινάρια για την Χρήση των Ιαμάτων Μπαχ στην καθημερινότητα μας

Τα ιάματα Μπαχ είναι ένα απόλυτα φιλικό εργαλείο για την ψυχή των ανθρώπων και ειδικά για των παιδιών. Χωρίς παρενέργειες, σταγόνες από λουλούδια με φυσικό συντηρητικό λίγο brandy έχουν για πάνω από 80 χρόνια αποδείξει την αποτελεσματικότητα τους.

Βοηθούν σε όλα τα μεταβατικά στάδια από την οδοντοφυία εώς την εφηβεία, στην αλλαγή περιβάλλοντος, στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, στην ορθή ανάπτυξη της προσοχής και της αποφασιστικότητας, βοηθούν στους φόβους, μικρούς ή μεγάλους, στις περιόδους κρίσεως, στον θυμό, την υπερένταση και σε πολλούς άλλους τομείς της καθημερινότητας.

Σε λίγες ημέρες η Γαία Δημητρίου, απόφοιτος Ψυχολογίας και Φιλοσοφίας, εκπρόσωπος του Κέντρου Μπαχ της Αγγλίας στην Ελλάδα, που διδάσκει την μέθοδο των Ιαμάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό, ξεκινάει μια σειρά σεμιναρίων που θα γίνονται κάθε Τρίτη στις 20.00.

Ο Κύκλος των 12 αυτοτελών σεμιναρίων για την Αυτοβελτίωση και Απελευθέρωση μας με την βοήθεια και την Χρήση των Ιαμάτων Μπαχ έχει πολύ ενδιαφέρον για εμάς και δεν θα μπορούσαμε να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σε εκείνο που αφορά τα παιδιά.

Το σεμινάριο με θέμα ‘’Μεγαλώνοντας το παιδί με τα Ιάματα Μπαχ΄ είναι το 8ο της σειράς των 12 αυτοτελών σεμιναρίων που ξεκινούν διαδικτυακά στις 16 Μαρτίου, όπου θα εστιάσουν κυρίως στο πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά να έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται σε νοητικό και συναισθηματικό επίπεδο. Απευθύνεται σε όλους.

Τα σεμινάρια :

1* ΜΑΡΤΙΟΣ 16: H Σελήνη στα 12 Ζώδια, Ανθοϊάματα και Αστρολογία

2* ΜΑΡΤΙΟΣ 23: Βελτίωση του ύπνου με τα Ιάματα Μπαχ και άλλες τεχνικές

3* ΜΑΡΤΙΟΣ 30: ο Άρης στα 12 ζώδια, Ανθοϊάματα και Αστρολογία

4* ΑΠΡΙΛΙΟΣ 06: Νέα ζωή μετά από έναν χωρισμό/ πένθος, τα ιάματα ως στήριγμα και οδηγός

5* ΑΠΡΙΛΙΟΣ 13: H Αφροδίτη στα 12 Ζώδια, Ανθοϊάματα και Αστρολογία

6* ΑΠΡΙΛΙΟΣ 20: 6* ΑΠΡΙΛΙΟΣ 20: Κρίσεις Πανικού, Διαχείριση του Άγχους με τα ιάματα Μπαχ και άλλες μεθόδους

7* ΑΠΡΙΛΙΟΣ 27: ο Ήλιος στα 12 ζώδια, Ανθοϊάματα και Αστρολογία

8* ΜΑΙΟΣ 04: Μεγαλώνοντας το παιδί με τα ιάματα Μπαχ

9* ΜΑΙΟΣ 11: ο Ερμής στα 12 ζώδια, Ανθοϊάματα και Αστρολογία

10* ΜΑΙΟΣ 18: Γυναικεία αυτοπεποίθηση και Ιάματα Μπαχ

11* ΜΑΙΟΣ 25: Ευγνωμοσύνη, το κλειδί της Επιτυχίας. Ενισχύοντας την με τα Ιάματα Μπαχ

12* ΙΟΥΝΙΟΣ 1: Yoga, Διαλογισμός και Ιάματα Μπαχ

 

Ο κύκλος σεμιναρίων που ξεκινάει στις 16 Μαρτίου αφορά 12 αυτοτελής συναντήσεις. Μπορείτε να εγγραφείτε σε όποια από τις 12 σας ενδιαφέρει. Η συμμετοχή στο κάθε σεμινάριο είναι 10 ευρώ. Η διάρκεια αυτού είναι 1 ώρα και 45 λεπτά. Εγγραφές γίνονται μέχρι τις 9μμ της προηγούμενης ημέρας δηλαδή κάθε Δευτέρα μέχρι τις 9 το βράδυ.

Η διαδικασία εγγραφής είναι ΑΠΛΗ και δεν χρειάζεται κάποια τηλεφωνική επικοινωνία για να κλείσετε θέσεις. Βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε στην σελίδα www.bachremedies.gr

 

Η Γαία Δημητρίου έχει ολοκληρώσει το επίσημο Διεθνές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης του Bach Centre στην Αγγλία και την Νέα Υόρκη, είναι ασκούμενη της μεθόδου Bach τα τελευταία 13 χρόνια. Είναι πιστοποιημένη BFRP στην Ελλάδα από το Κέντρο Μπαχ, www.bachcentre.com και η πρώτη που έφερε την Πιστοποιημένη εκπαίδευση του Κέντρου Μπαχ στην Ελλάδα ως πιστοποιημένη BFTP1. 

Photo by Karolina Grabowska from Pexels
4moms team
4moms team
Η ομάδα του 4moms

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα