Η” Κatsika” της Τήνου διδάσκει στυλ!

Άν σε βγάλει ο δρόμος σου στην Τήνο μη τυχόν και δεν επισκεφτείς την πιο όμορφη μπουτίκ του νησιού με τις πιο ξεχωριστές επιλογές σε ρούχα και αντικείμενα!

Ο λόγος φυσικά για την “Katsika”και την πανέμορφη ιδιοκτήτρια της Άννα Ζιτσένκο.

Ή Άννα και η οικογένειά της βρέθηκαν για μια εβδομάδα στο νησί στο 1ο lockdown και τελικά έμειναν για περισσότερους από πέντε μήνες.

‘Ήταν μια όμορφη ,διαφορετική πραγματικότητα για εκείνους και αποφάσισαν πως η Τήνος είναι ο προορισμός τους και θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν αυτό  που είχαν οραματιστεί,ένα μαγαζί με ρούχα,αντικείμενα διαφορετικό από όλα τα άλλα, ακόμα και στο όνομα!!Την “Katsika”».

Η Katsika,  βρίσκεται εκτός της μεγάλης αγοράς και της πολυκοσμίας του νησιού.

Στην πολύχρωμη Katsika (η οποία έχει κατακλύσει -και δικαίως- το Instagram) μπορεί κάποιος να βρει μοναδικά κομμάτια από διάφορες χώρες.

Η Άννα έχει εργαστεί για χρόνια σε μεγάλους οίκους και με την εμπειρία αλλά και την ιδιαίτερη αισθητική της έφτιαξε ένα μαγαζί με φανταστικά καφτάνια,φορέματα με εντυπωσιακά σχέδια,μενορκίνες,μαροκινά μικροέπιπλα και πιάτα, κεριά,και ψάθινες αφρικανικές τσάντες,ακόμα και μια στιλάτη παιδική συλλογή ρούχων!

Σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο και το e-shop της με μια δική της σειρά ρούχων!

Άν πας Τήνο πρέπει να πας και στην “Katsika”

Katsika: Δρόσου 3 Χώρα Τήνου / Τηλ2283023466

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Βάσω Στασινού-Νικοπολίδηhttps://www.4moms.gr
Βλέπουμε τη ζωή με αισιοδοξία για να μαγνητίσουμε την ευτυχία.

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα