Διαγωνισμός:Δυο διανυκτερεύσεις στο 1700 στο Μικρό Πάπιγκο!!

Την υπέροχη και ζεστή φιλοξενία που  νοιώσαμε  στο “1700”,θα έχει την ευκαιρία να τη ζήσει και μια τυχερή αναγνώστρια μας!

Επειδή τα ωραία πράγματα πρέπει να τα μοιράζεσαι με φίλους,ένα υπέροχο δώρο απο τις 4moms για όλους τους αναγνώστες τους !

Διαμονή δυο διανυκτερεύσεων με πρωινό,στο Mikro Papigo 1700 Hotel and Spa (μέλος της Tresor Hotels & Resorts).

Ευχαριστούμε πολύ την Έλσα και τον Χάρη για την υπέροχη προσφορά τους!

Όροι Διαγωνισμού

1. Το «4moms.gr» (εφεξής «ο Διοργανωτής») διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.facebook.gr (4momsgr), στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του 4moms.gr, οι σύζυγοι τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

2. Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει μέλος της κοινωνικής δικτύωσης https://www.facebook.com/ 4momsgr μέσω της επιλογής “like” και να κάνει share (κοινοποίηση) στο  Facebook. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like στην σελίδα 4momsgr στο Facebook και share το συγκεκριμένο Post. 

3. Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στην προσωπική σελίδα τους, στο συγκεκριμένο προφίλ, στον ιστότοπο www.facebook.com, θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του https://www.randomizer.org/ όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί. Το όνομα (από τα συγκεκριμένο προφίλ) που θα αντιστοιχεί στον αριθμό αυτό θα είναι ο νικητής του διαγωνισμού.

4. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 06/11/2014 έως 30 /11/2014 στις 16.00 μ.μ. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.

5. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την  30 /11/2014  στις 17:00, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδα https://www.facebook.com/ 4momsgr.

6. Η κλήρωση θα αναδείξει 1 νικητή, ο οποίος θα κερδίσει δυο διανυκτερεύσεις στο “1700” στο Μικρό Πάπιγκο. Οι ημερομηνίες των διανυκτερεύσεων, θα γίνουν με συννενόηση του νικητή και του υπεύθυνου του ξενοδοχείου.Ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει εντός 15 ημερών με τον Διοργανωτή με μήνυμα στο inbox της σελίδας 4moms.gr στο Facebook για να δώσει τα στοιχεία του για τoν διακανονισμό του τρόπου παραλαβής του δώρου. Αν ο τυχερός για οποιοδήποτε λόγο δεν αποδεχτεί  το δώρο, θα ακυρώνεται η συμμετοχή του και θα γίνει ξανά η κλήρωση. Μετά την ανακοίνωση του ονόματος, ο νικητής έχει 15 ημέρες μέχρι να επικοινωνήσει για να διεκδικήσει το δώρο του. Αν μετά από αυτό το διάστημα δεν επικοινωνήσει θα γίνει ξανά η κλήρωση.

7. Τα δώρα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.

8. Με την υποβολή των προσωπικών δεδομένων του, κάθε συμμετέχων συναινεί ρητώς, κατά την έννοια του Ν. 2472/1997 όπως ισχύει, όπως τα προσωπικά δεδομένα του χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο το Διοργανωτή μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων αποκλειστικά και μόνο για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού και όσον αφορά στους νικητές και για την παράδοση των δώρων.

9. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, τα ηλεκτρονικά μηνύματα και η μετάδοση δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή.

10. Για την συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας.

11. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει τον διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.

12. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό ερμηνεύεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

 

 

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Βάσω Στασινού-Νικοπολίδηhttps://www.4moms.gr
Βλέπουμε τη ζωή με αισιοδοξία για να μαγνητίσουμε την ευτυχία.

Editors

Δημοφιλή άρθρα

Τελευταία άρθρα

Σχετικά άρθρα